Szerintetek mit csináljak? Mondjam vissza ezt a "munkát"? Az előző munkahelyemen 8 óráért kaptam kevesebbet.
Megismerkedtem egy férfival. Az elején szimpatikus volt, aztán megtudtam, hogy felesége van, illetve jobban megismertem a személyiségét.... Erősen nárcisztikus jellem. Nagyon erősen. Behúztam a kézi féket, és kihátráltam, de ő nem engedett el. Szerintem szerelmes belém. Nagyon.
Azt mondta, oké, elfogadja, hogy ő nem kell nekem, de segíteni akar, munkát ajánlott.
Napi 4 óra, havi 210 ezer forint nettó. A munkám az, hogy nincs semmi munkám. Ott vagyok, egy férfi mellett (ügyvéd) egy irodában. Az illetőnek szemmel láthatóan semmi szüksége rám, nincs semmi ilyen végzettségem és/vagy tapasztalatom, amiben neki segíteni tudnék, csak ennek a férfinak tesz az én "foglalkoztatásommal" szívességet.
Nekem nagyon kellemetlen, kínos a dolog. Közben tudom, hogy ezzel csak nyerek.
Ha jòl èrtem, kèt különböző fèrfiről beszèlünk. Az egyik hàzas, aki egy ügyvèd melletti munkàt ajànlott.
Amùgy mièrt ne lehetne szüksège egy aszisztensre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!