A diákszövetkezeteknél, munkaközvetítőknél miért dolgozik annyi ember, amikor alig van dolguk az irodában ?
A meló-diáknál szerveznek felnőttet és nyugdíjast is. Amúgy meg le kell osztani a munkákat, dolgoztam ott, tudom mi megy. Állandóan csörgött a telefonom, hol a partner, hol a diákok hívtak, plusz ha ember kellett vhova, akkor nekem is hívogatni kellett a diákokat. Jah és nem volt se nappalom, se éjszakám se hétvégém. Mert baromi jó arra kelni, 4 órakor hogy csörög a telefon mert a gyerek lekéste a buszt és nem ér ki 6ra műszakkezdésre vagy hív szombat délután a partner, hogy létszámhiány van, mert cseszett kimenni a diák.... Stb
Ha ember kellett nem értem rá megvárni míg valaki méltóztatik felvenni a telefont 5 csörgés után hívtam a következőt.
Hó elején a bérszámfejtést mi csináltuk a diákost, volt igen, hogy előbb hazamentünk csak az ügyfeles meg az admin maradt, mert szervezni otthonról is lehet vagy bérezéskor kell a nyugalom, mert te lennél a legjobban felháborodva, ha félre lenne számolva az órád.
De igazad van, neeeeedm csinál senki semmit. Egy hétig nem bírnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!