Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért húzzák fel magukat...

Miért húzzák fel magukat idegileg?

Figyelt kérdés

van egy kisfönököm és állandóan csapkodja az árut, és olyan kicsi dolgokon felhúzza magát idegileg hogy csak én nézek, káromkodik csúnyán beszél. Új dolgozó vagyok. Ha kettőt lépek előre azért szól, ha kettőt lépek hátra azért szól. Ha valami jót csinálok megmásítja rosszra, és ellenkezőjét vallja.

Miért?

Olyanon tudja magát idegesíteni, hogy számomra az a dolog tök természetes. Lehet valami idegi gondja az ilyen embernek?

Az ő elve szerint kell csinálni mindent, de a végeredmény ugyanaz, mintha én csináltam volna. Még ilyen munkahelyben nem volt részem, azt kell lesnem hogy mikor szól bele a munkámba? nagyfönök meg megdícsérte munkámat és egy rossz szót nem szólt nekem.

2020. okt. 6. 19:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Helyre kell tenni!

Megmondani neki egyenesen a szemébe, hogy kivel szórakozzon így, amennyiben nem gond, ha esetleg repülsz emiatt.

2020. okt. 6. 19:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Döntsd el hogy 1 akarsz lenni a tucatból vagy egyedi és tudatos munkavállaló önálló értékekkel.
2020. okt. 9. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!