Mit dolgoztok?
Figyelt kérdés
Hany evesek vagytok?
Miota dolgoztok ott?
Szeretitek csinalni?
2020. okt. 4. 21:26
21/28 anonim 

válasza:

Postán dolgozom kézbesítőkènt. 10 éve dolgozom itt, 30 éves vagyok, és imádom.
22/28 anonim 

válasza:

Forgalmi szolgálattevő a MÁV-nál, 6 éve.
Szerettem, de már nem szeretem, rengeteget kell dolgozni és nem becsülnek meg. Egyedül a fizetés tart itt. 26N
23/28 anonim 

válasza:

Nem vesznek fel sehová, pedig rengeteg jelentkezést adtam be már.
20F
25/28 anonim 

válasza:

Mérnökhallgató vagyok, harmadéves, elsősorban gyakornoki munkát keresek (vagy legalább a 6 hetes kötelező gyakorlatom legyen meg...), de beadtam a jelentkezésemet "klasszikus" diákmunkákra is.
Sajnos szakmám nincs, mert gimnáziumban végeztem.
27/28 anonim 

válasza:

Kereskedelemben dolgozok 3 éve, nemrég előléptettek, de továbbra is azt érzem, hogy nem szeretem, amit csinálok, és másik szakma kitanulásán gondolkozok. Sajnos nem bírom azt a fokozott pszichés terhelést, amit a problémás vásárlók jelentenek nap mint nap.
28/28 anonim 

válasza:

Első vagyok, kíváncsi vagyok miért lettem lepontozva😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!