Mit dolgoztok?
Hany evesek vagytok?
Miota dolgoztok ott?
Szeretitek csinalni?

Jelenleg sajnos semmit. :/
Építőipar szakmám van, meg van egy informatikai is, meg úszómesteri is, régen szeretném a vagyonőrit is elvégezni, de nincs pénzem rá, ingyenesre meg nem jutok be.
Ezelőtt úszómester voltam, ott a meló jó volt, de a vírus miatt elküldtek mindenkit végleg, meg a vendégek is aberràltak voltak sokszor, túl sok sertést nyeltem ott le, most csak iskolába járok estin, és munkát sajnos nem kapok. Nem tudom mi lesz.

Óvodában dolgozom 5 éve. Pedagógiai asszisztens vagyok, gyerekekkel voltam 3 évig, de most már nagyrészt csak irodai munkát csinálok mert óvoda titkár leszek, ha nyugdíjba megy a mostani. Szeretem, csak sajnos elég gyatra a fizetés most még a ped. asszisztensi munkakörben.
28/N

Ha minden jó és be válok akkor pizza futár, eddig úgy néz ki jó lesz.
Nap végén már el fárad az ember de eddig tetszik,tesók is rendesek bár fillérre pontosan vissza kell adni 5 forint is 5 forint.
Egyenlőre a téli szezonban ez lesz aztán ha jól mennek a dolgok tovább állok.
22F

"Mit dolgoztok?": szociális területen dolgozom;
"Hany evesek vagytok?": 38 vagyok.
"Miota dolgoztok ott?": 10 éve.
"Szeretitek csinalni?": egyre jobban nem szeretem művelni.

A cég munkafolyamatai során használt, azokat automatizáló szoftver üzemeltetése, supportja a feladatom. Szökőévente egy kis hibajavítás, fejlesztés is.
Kb. 3/4 éve.
Nagyon nem szeretem. Amiatt nem szeretem, mert lényegében nem erről volt szó, amikor felvettek - dehát pont a Covid előtt volt és akkoriban nem találtak normális munkaerőt. Továbbá. A foglalkoztatás módja (KATA), a multi "bánásmódja", a munkaidőmmel való játszadozás és a napi 2 óra utazás (Pesten belül, egyik se külváros) miatt nem szeretem.
Gőzerőkkel keresek normális szoftverfejlesztő állást, csak nem találok.
Az a gond, hogy itt nem fejlődök szakmailag. Szoftverfejlesztőként juniornak, 0 km-esnek tudok elmenni ezután a hely után (persze itt a scrum módszertant se ismerem meg, semmit), és ahogy telik az idő, annál nehezebb lesz váltani plusz annál fájóbb lesz az eleinte kevesebb bér. Már most 40 ezerrel kevesebb a nettó bérigényem, mint amennyi az utalt összegből itt maradt KATA adó és könyvelő után azokban a hónapokban, amikor megvolt a heti 40 órám... (jó, ez ritka volt)

Pénzügyi kontroller vagyok + számvitel tanár
3 éve csinálom, szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!