18/L suli mellett a volt gyakorlati helyemen ahol 2 évet töltöttem egy étteremben, ahová most így szombatonként járok be.
Szeretem csinálni, de mást szeretnék ha végeztem a sulival.
2020. okt. 4. 21:32
2/28 anonim válasza:
Középvezető vagyok egy autóipari cégnél
Lassan 7 éve dolgozom itt
Szeretem
2020. okt. 4. 21:33
3/28 anonim válasza:
44F
21 éve vagyok tanár.
Szeretem csinálni.
2020. okt. 4. 21:39
4/28 anonim válasza:
Irodai fos munka 10 éve. Most gondolkozom, hogy váltani kéne, de semmihez nincs kedvem. Nincs olyan dolog, ami érdekelne. Netflixezésért nem adnak pénzt.
2020. okt. 4. 21:40
5/28 anonim válasza:
Takarítónő 2 éve, szeretem is meg nem is.:)
2020. okt. 4. 21:53
6/28 anonim válasza:
Irodai fos munka 2 éve.
Semmihez nincs kedvem, semmihez nem értek, semmi nem érdekel.
Ez kényelmes és normálisan fizet.
2020. okt. 4. 22:01
7/28 anonim válasza:
Könyvesboltban dolgozom 1 éve és 1 hónapja. Nagyon imádom csinálni, bár a fizu az elég gyalázatos.
26/F
2020. okt. 4. 22:07
8/28 anonim válasza:
42F, programozok 10 éve, nem rossz, végülis hobbi is egyben
2020. okt. 4. 22:17
9/28 anonim válasza:
Elemző vagyok, most léptettek elő. Szeretem mert jó pénzt kapok érte, igalmasak a feladatok és folyamatos az előrelépési lehetőség. Viszont azt nem szeretem hogy nincs időm elkölteni a keresett pénzt, nincs időm semmire, hatalmas az elvárás és a felelősség, egyszer sem hibázhatok ami kellően idegbeteggé tesz. Emellett még tanulok is egyetemen amire rohadtul nincs időm és rohadtul utálom. De egyszer csak vége lesz
2020. okt. 4. 22:29
10/28 anonim válasza:
Háziorvos vagyok, jelenleg éppen nem körzetben. Van amikor szeretem, van amikor nem. Ha a mai fejemmel újra választani kellene akkor nagy eséllyel burkolónak, asztalosnak, kőművesnek, vagy egyéb szakinak mennék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!