Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha mégegyszer előfordul szóljak?

Ha mégegyszer előfordul szóljak?

Figyelt kérdés
Dolgoztam egy étteremben mosogatóként.Nagyon nehéz munka volt és nagyon kevés pénzért vállaltam el,de amikor fizetés volt még a megbeszéltnél is kevesebbet fizettek.Ezután természetesen rögtön ott hagytam ezt a helyet.Az étterem a lakóhelyem közelében van,így sokszor el szoktam ott menni.Volt olyan,hogy ott dohányoztak a dolgozók és az egyik szakács amikor látta,hogy ott megyek el beszólt "A k.rva anyádat" Ha legközelebb megtörténik bemenjek szólni a pincéreknek,úgyhogy ezt az ott lévő vendégek is hallják,hogy rendben van,hogy nem fizettek ki amikor itt dolgoztam,de a szakácsnak azért nem kéne k.rva anyázni?
2020. okt. 4. 08:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Te tudod hogy megér-e ennyit, de ha igen, akkor naná. Vagy nav-nál feljelentést is belengetheted
2020. okt. 4. 09:01
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges.

A vendégek mègcsak erteni sem értenék a szitut.

En is egyszer sorbanällàsnàl hallottam ahogy a konyhan orditanak egymassal.gözöm sem volt kinek mi a baja csak arrol hogy orditas megy és féltem hogy a pincer majd hozzàm vàgja a kajàt amikor kijön. De halàl nyugodt es udvarias volt :)

Mashogy kene ezt sztem elintezni. Vágj hozzá vmit amikor megint kint all es menj tovabb

2020. okt. 4. 09:01
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Nehany csotany csodakat muvel. Ezek okos bogarak, a vendegterbol hamar utat talalnak mindenhova.
2020. okt. 4. 09:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én csak simán lesajnálóan rá mosolyognék. 🙂
2020. okt. 4. 09:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Elengedni érdemes az ilyen beszólásokat, aki ilyet tesz-mond nyilvánosan, önmagát minősíti és nem kell hogy büszkeséged sérüljön azért, mert "nem reagálsz", "nem szólsz".
2020. okt. 4. 10:01
 6/11 Intrion ***** válasza:
Ha szívesen vissza adnád nekik azt a sok kedvességet amit ott kaptál akkor mindenképpen megérné , hogy bemenj és kulturáltan le tedd az egész csapatot a vendégek elött. Hadd gondolkodjanak el milyen helyre járnak. Bár valószínűleg magadat mínősítenéd le ha lesüllyednél az ő szintjükre. Viszont ha megint leanyáznak nyugodtan mond vissza. Nem értem miért kellene hagyod magad.
2020. okt. 4. 11:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Legközelebb, ha arra sétálsz, és kint látod, szólj be neki, hogy "A te k.rva anyádat!". Úgysem fog merni semmit csinálni, mert tudja, hogy kirúgnák, ha mondjuk verekedni kezdene egy járókelővel az étterem előtt.

Én is 12 éve mosogatóként dolgozok, a helyeken, ahol megfordultam, fogtam már ki néhány ritka állatfajt, főleg egy kínai étteremben.

2020. okt. 4. 12:53
 8/11 anonim ***** válasza:
10%
A helyedben elmennék az étterembe, de ezúttal vendégként. Rendeld azt a kaját, amiről tudod, hogy a szakácsnak a legutáltabb/legmacerásabb/legtöbb stressz elkészíteni. Mikor kihozzák, néhány falat után hívd a pincért, hogy ez a kaja ehetetlen (pl. túl sós), kénytelen vagy otthagyni, de megadod a lehetőséget a szakácsnak, hogy újra elkészítse ugyanazt a kaját ízlésedre, és ne kelljen a trehány munkája miatt fizetés nélkül távoznod. :)
2020. okt. 4. 13:28
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
8: Ennek csak az lesz a vége, hogy szakács beleköp az újra elkészített kajába. De valószínű, már az első alkalommal kiszervírozottba is.
2020. okt. 4. 13:43
 10/11 anonim ***** válasza:

elég szánalmas proli hely lehet ez.

Biztos valami kifőzdve féleség, ott vannak ilyen csodálatos "mesterszakácsok" :D

2020. okt. 4. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!