Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Előfordult már veletek, hogy...

Előfordult már veletek, hogy féltékeny volt rátok a főnökötök?

Figyelt kérdés

Velem már nem egyszer előfordult, hogy ellenséget látott bennem a főnököm és azt feltételezte rólam, hogy a helyére pályázok. Ezt nem értem, mert ők jóval régebb óta (20-30 évvel) voltak a pályán, mint én és különben sem teljesítmény alapján kerül valaki a helyükre. Hogy lehet valaki ennyire szűklátókörű?

Konkrétabban olyan volt, hogy a főnöknek kellett volna betanítania, de hamar rá kellett jönnöm,hogy nincs meg a képessége hozzá. Kinevetett, ha elrontottam valamit, csak szidni tudott, ha tanácsot adott rosszabbul sült el, mintha magamtól próbáltam volna meg. Kollégák szerint is féltékeny volt rám.

És mivel, hogy nem egyszer fordult ez elő, azt tanácsolta nekem mindenki "az ilyet ott kell hagyni, keresni kell olyan helyet, ahol megbecsülnek"-de sajnos ez nem mindig ilyen egyszerű. Vélemények, tanácsok, tapasztalatok?

2020. ápr. 15. 13:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem. Inkább túlképzettnek tartott a csapatba. Utólag nem tévedett nagyot.
2020. ápr. 15. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!