Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkákat miért nem...

Milyen munkákat miért nem vállaltok el / mentek el rá dolgozni?

Figyelt kérdés

Szeretnék még szélesebb látást kapni a munka területen!

Írhattok okoknak: büdös, állni kell, fizikailag nem bírod, koszos-piszkos, undorító, szól a zene, cigiznek, az olyan típusú emberek beszélgetési szintjéhez nem járulsz hozzá stb. stb. stb. bármit írhattok!

Tehát kérlek nevezzétek meg a munkát és az okokat is!

Előre is köszönöm mindenkinek!

2020. okt. 3. 12:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Olyan munkak ahol a kakasokkal kel kezdeni 6 7 orai munkakezdes teljesen mindegy fizikai vagy szellemi mert fel 9 9ig hasznalhatatlan vok 5 kave mellett is. Azon kivul sok hely van ahol nem szeretnek es keves ahol szeretnek. Ahogy idosebb vok szűkül ez a kör.S igen minden ótvar melohelyen toltott ido pocsekolas es hanyas.
2020. okt. 3. 21:35
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
Bocs: kell🤣mielott beszolnak h helyesirasod is milyen irany a gepsor.
2020. okt. 3. 21:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Van a közelben egy gyár, ott van sori munka, eddig könnyen be lehetett jutni, de már még a sor részre is állandó a túljelentkezés, a vírus miatt, a bér kb éhbér, és börtönviselt romàkkal kell együtt dolgozni, akik csesztetnek, a cég meg a kizsàkmànyolàs magas szintjét nyomja. Semmi ilyen helyre nem mennék. Állni kell, 12 óra, szinte enni nincs idő. Nem bírnàm, és nem is csinálnám. Nem nézem le, aki ezt csinálja, de én inkább kihagyom.

Dolgoztam boltban is már, de azt sem bírtam. Szóval oda sem mennék.

2020. okt. 4. 23:43
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Gyár. Még diákként voltam, de soha többet. Nem szeretem azt a mentalitást, ami ott sokakat jellemez, hogy megelégszenek azzal a szinttel és nem is akarnak fejlődni. De az összes hasonló munkakörbe sem mennék, ahol ennyire az alja dolgozik nagyrészt.

Kasszába sem mennék, ott a sok vevőhöz nem lenne kedvem.

Pszichiátrián sem dolgoznék, egyszer voltam ott látogatóban, hát nem tudnám elvégezni azt, amit az ápolók tesznek a betegekért.

2020. okt. 5. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!