Állás visszamondás?
Jelentkeztem egy állásra már elkeseredésemben, mert a szakmámban a koronavírus miatt nem igazán van munka, de nem gondoltam volna hogy behívnak, azonban később rájöttem hogy nem szeretnék ott dolgozni mivel nem a szakmámhoz kapcsolódik kicsit sem, plusz reggeltől estig munka és hazajutás, reggel 6kor mennem kellene itthonról és csak este fél 8 kor érnék haza, úgy hogy szombat is fél nap. (Fizikai munka - Kiszállítás) Ez volna fizetés Nettó 190-220.000ft között. Szerintetek?
Nem vagyok rászorulva mindenféle apró alja munkára, van pénzügyi hátterem szóval nem a megélhetés miatt sürgős volna.
De mivel van 2 fémipari szakmám és érettségim, és egy felsőfokú OKJ-m (Technikus) így ez a munka számomra nem volna megfelelő.
Sajnos egy faluban lakom és a környező városokban kevés a lehetőség, ezzel a szakmával pest felé tekintgetek de sajnos pályakezdőként főleg nem egyszerű ebben a koronás időben.
Igy úgy döntöttem nem akarom vállalni és nem megyek el az interjúra sem.
Erről szóltam a munkáltatónak is.
Érdekel a véleményetek ezek után.
Előre is köszönöm az észrevételt stb. :)
Köszönöm a véleményt! :)
Igazából csak mások véleménye érdekel.
Fémipari végzettségem van csak ugye ez most kb. az egész országban pocsék helyzetben van. Mint itt nálunk is. Miskolc és környéke.
Ez a munka egy termény bolt ahol pakolni és a rendelt árut kocsival kiszállítani kellett volna. De napi 9 órában a meló, plusz este a buszok miatt még későn is érnék haza.
Köszönöm az eddigi véleményeket.
Én is amiatt mondtam le hogy napi 9óra és plusz 3-3,5 óra lenne naponta az utazásom. Szóval ezt sokkalom, a többi meló része viszont nem a fémipar hanem inkább csak mint segédmunkás jelleg,ahol főleg zsákokat kellene pakolni és kocsival kihordani.
De mit gyotrodsz ezen ennyit es ismetelgeted el, hogy mit kéne csinálni?
A femipari vegzettseged ennel sokkal tobbet er!!!
Tessek, gondolom ezt akartad hallani :D
Korrekt voltál ? Igen, mert szóltál. Kapsz más munkát ? Nem.
Keress, de azt, ami nem tetszik NE csináld, mert örök életedre meg fogod únni azt, ami naponta kell csinálni, a dolgozást.
Ha meg nem az anyagi dolgok befolyásolnak a döntésedben, akkor keress. Ha nem is a szakmádban, de olyat vállalj el, ami megfelel majd - még ha csak átmenetileg is - neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!