Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan tudnék pénz keresni,...

Hogyan tudnék pénz keresni, úgy, hogy ne kelljen hozzá dolgoznom?

Figyelt kérdés
Én csak itthon szeretek lenni TV-zni meg netezni egész nap, de kellene pénz mert szeretek chipset enni meg colát inni pl. mikor nézem a meccseket. Szóval kellene bevétel. Nincs valami segély vagy valami amit neten meg lehetne igényelni? Egyedülálló vagyok. Ötletek?
2020. szept. 26. 17:33
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
69%
Úgy látom, hogy az a bizonyos állampapír az 5. év után már 6% kamatot hoz, azért az a jelenlegi jegybanki alapkamathoz képest nem olyan rossz. Bár az igaz, hogy ennyi pénzt érdemesebb lenne egy komolyabb megtakarításba fektetni inkább. De nem állampapírba, meg nem is az OTP-nél, mert azok inkább csak alamizsnát adnak. Én mindenképpen egy biztosítónál fektetném be a helyedben, nekem is ott van, igaz jóval kevesebb összeg, mint amennyi neked van.
2020. szept. 26. 20:47
 22/32 A kérdező kommentje:

19. Te olyan nagytudású fogyatékos lehetsz, mint az egyik pénzügyi befektetési tanácsadó ismerősöm, aki olyan jó üzleteket "kötött", hogy most kint mosogat Angliában, hogy tudja fizetni a hitelét.

Ő is pont ezzel a szöveggel jött.

2020. szept. 26. 20:49
 23/32 anonim ***** válasza:
Írj könyvet, online szerencsjáték, MLM, anácsadó(coach).
2020. szept. 26. 21:41
 24/32 anonim ***** válasza:
Vállalj be 1-2 kisebb céget, mondjuk akik ilyen negyedéves áfabevalló nagyságrendű, abból kijössz kényelmesen+ túl sok baj sincs velük.
2020. szept. 26. 22:21
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Ennyien beveszik ezt?
2020. szept. 27. 00:10
 26/32 anonim ***** válasza:
Szerintem senki nem kérte a pénzügyi tanácsaitokat :D
2020. szept. 27. 00:46
 27/32 anonim ***** válasza:

25-ös:

Mire érted, hogy ennyien bevesszük ezt?

2020. szept. 27. 06:46
 28/32 anonim ***** válasza:

26-os:

Mondjuk ebben igazad van, de mivel szerintem nagy valószínűséggel nemigen kapna semmilyen segélyt a kérdező, ezért ajánlottuk neki, hogy inkább valami másba fektesse be ezt az elég sok pénzt, ami több kamatot hozna a számára, és akkor még nyugodtabban élhetne, és szórakozhatna, ha úgy tetszik, akkor lazsálhatna otthon. :)

Én abszolút meg tudom érteni őt, mert én is kb. ezeket a dolgokat szeretem csinálni, hiszen az a lényeg, hogy ne kelljen soha többet sehová sem bejárnunk dolgozni. :)

2020. szept. 27. 06:54
 29/32 anonim ***** válasza:
92%
Könyvelő, meg 20 millió állampapír, de azon nyafog, hogy kell neki havi 50k, totál logikus...
2020. szept. 27. 06:55
 30/32 anonim ***** válasza:
94%

"kellene pénz mert szeretek chipset enni meg colát inni"

Hazudik a szerencsétlen.

Nincsen ennek egy árva vasa sem, szakmája meg pláne nincsen.

A sok chips zabálásától meg a kóláktól valószínűleg van vagy 150 kiló és ezért nem tud felkelni az ágyból.

2020. szept. 27. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!