Hogyan tudnék pénz keresni, úgy, hogy ne kelljen hozzá dolgoznom?
19. Te olyan nagytudású fogyatékos lehetsz, mint az egyik pénzügyi befektetési tanácsadó ismerősöm, aki olyan jó üzleteket "kötött", hogy most kint mosogat Angliában, hogy tudja fizetni a hitelét.
Ő is pont ezzel a szöveggel jött.
25-ös:
Mire érted, hogy ennyien bevesszük ezt?
26-os:
Mondjuk ebben igazad van, de mivel szerintem nagy valószínűséggel nemigen kapna semmilyen segélyt a kérdező, ezért ajánlottuk neki, hogy inkább valami másba fektesse be ezt az elég sok pénzt, ami több kamatot hozna a számára, és akkor még nyugodtabban élhetne, és szórakozhatna, ha úgy tetszik, akkor lazsálhatna otthon. :)
Én abszolút meg tudom érteni őt, mert én is kb. ezeket a dolgokat szeretem csinálni, hiszen az a lényeg, hogy ne kelljen soha többet sehová sem bejárnunk dolgozni. :)
"kellene pénz mert szeretek chipset enni meg colát inni"
Hazudik a szerencsétlen.
Nincsen ennek egy árva vasa sem, szakmája meg pláne nincsen.
A sok chips zabálásától meg a kóláktól valószínűleg van vagy 150 kiló és ezért nem tud felkelni az ágyból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!