Hogyan tudnék pénz keresni, úgy, hogy ne kelljen hozzá dolgoznom?
Figyelt kérdés
Én csak itthon szeretek lenni TV-zni meg netezni egész nap, de kellene pénz mert szeretek chipset enni meg colát inni pl. mikor nézem a meccseket. Szóval kellene bevétel. Nincs valami segély vagy valami amit neten meg lehetne igényelni? Egyedülálló vagyok. Ötletek?2020. szept. 26. 17:33
11/32 anonim válasza:
Vannak pasik, akik fizetnek is azért, hogy leszophassanak, havi 1-2-t bevállalsz és már meg is vagy.
12/32 anonim válasza:
Regisztrálj fel Fiverre vagy Upwork-re, ha értesz valamihez. Mondjuk, ahhoz dolgozni kell, de otthonról. De perpillanat amúgy is van pár olyan munka, ami home office-ban végezhető.
13/32 A kérdező kommentje:
11. Nincs nagy farkam. :(
2020. szept. 26. 18:27
14/32 anonim válasza:
Állampapírban tartasz 20 milliót? És az mennyi kamatot hoz neked 1 év alatt, 2-3%-ot? Lehet valami komolyabb portfólióba kéne tenned azt a 20 milliót, ami lehet, hogy kicsit kockázatosabb, de több kamatot hoz. Persze az állampapír biztonságosabb, de én is mindig akkor értem el több hozamot, amikor kicsit jobban kockáztattam részvényekben, kötvényekben, befektetési jegyekben.
15/32 A kérdező kommentje:
14. Magyar Állampapír Plusz 5 % évi kamat
2020. szept. 26. 20:06
16/32 anonim válasza:
Magyar állampapírban csak azok tartanak ennyi pénzt, akik matekból is megbuktak.
17/32 anonim válasza:
Az nem rossz végülis akkor, bár én ennyi pénzt inkább befektetési jegyekbe tennék a helyedben, amik ugyan időnként hullámoznak, de amikor éppen jól teljesítenek, akkor elég jó hozamokat hoznak, 100ezrekben mérve már néhány hónap alatt is.
Hát segélyt nem nagyon adnak manapság sajnos egyedülállóknak, pláne ha van saját otthonod, meg a leszázalékolásért se adnak sokat, főleg ha nem nagyon van komolyabb egészségügyi problémád.
18/32 A kérdező kommentje:
16. Mérlegképes könyvelő a becsületes végzettségem, szerintem jobban vágom a matekot, mint te.
2020. szept. 26. 20:25
19/32 anonim válasza:
"jobban vágom a matekot, mint te."
Nem elég, hogy hülye vagy a matekhoz könyvelőként is, még nagyképűsködsz is.
20/32 A kérdező kommentje:
19. Jó, akkor linkeld a tanulmányi eredményeid (bizonyítványok), aztán én is! És majd meglátjuk! Gondolom nem fogod. Ennyit rólad. Pápá. Beégtél!
2020. szept. 26. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!