Nem irónikus az, hogy olyan ember mondja, hogy "fáradt", aki egyébként otthonról dolgozik a gép előtt?
Figyelt kérdés
Mitől fáradt?
Utaznia kellett 1 órát tömegközlekedéssel? Nem.
Hajnalban kellett kelnie? Nem.
Fizikai munkát végzett úgy, hogy alig bír a lábán állni? Nem.
Vicc.
2020. szept. 24. 16:16
11/15 anonim 

válasza:

Irodában dolgozom, itthonról három megállóra. Ma azt a feladatot kaptam, hogy péntek délutánra szkenneljek be egy naaaagy kupac iratot.
Egyszerű, ugye?
Ja, de előtte gyomláljam ki a tűzőkapcsokat (valamelyik makacs volt, de összességében nem nehéz, csak idegesítő - pláne, ha valamelyik már-már sünnek nézett ki), előtte másoljam át egyoldalasra a kétoldalas papírokat, és válogassam ki a nem fontos lapokat (egyéni döntés alapján)
Az egész napom elment vele, és ma nem tudtam befejezni, mert már teljesen kimerültem. Nem, nem végeztem fizikai munkát, de szellemit igen, és ez is elég fárasztó.
12/15 anonim 

válasza:

Szellemi fáradtságnak hívják, bár gondolom te hírből sem ismered, mert az agyadat nem használod, amint az a kérdésből is látható.
13/15 anonim 

válasza:

Kérdező, te még soha nem tanultál egyhuzamban hosszú órákig, hogy számodra ez nem egyértelmű, hogy miért fáradt? A folyamatos agyalás, tervezés, feladatok, határidők stb. észbentartása rengeteg energiát felemészt.
14/15 Metionin 

válasza:

Nem. Próbáld ki, programozz, fordíts, készíts adatbázist, sorolj be termékeket napi 8-10 órát, aztán majd észreveszed, hogy bizony az agy is lefárad ám, de még hogy. Plusz a szem, hát, stb. a sok üléstől.
15/15 anonim 

válasza:

attól is kifáradok ha otthonról melózok, attól is ha bentről kell. Nekem nem sok különbség van. Max otthonról annyiban jobb, hogy nem kell emberekkel találkoznom, és legalább szociális jópofizós dolgok nem fárasztanak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!