Van olyan ember itt aki tizenevesen (18 alatt) elszokott otthonrol?
Figyelt kérdés
Hova ment es mivolt utana? Csak erdekelnenek mik tortentek,aki szivesen megosztana velem reszletessebben az irhat is:)2017. szept. 18. 18:48
1/5 anonim válasza:
Én 14 évesen szöktem el, Körülbelül fél óra volt az egész, senki sem vette észre. 16/f
2/5 A kérdező kommentje:
Olyanra gondoltam aki tobb napra elment vagy akar máig nem ment haza:)
Dekoszii:D
2017. szept. 18. 19:04
3/5 anonim válasza:
Egyes, én megértelek. Én 13 voltam. Két órát bujkáltam szemben a házzal, mindenfelé kommandóztam, de senki nem jött ki egyszer se megkeresni. Aztán hazamentem mert éhes lettem.
4/5 anonim válasza:
Bár én nem napokra, csak pár órára mentem el 10-11 évesen, kicsit elegem lett a családból, meg tavaly 17 évesen többször is elmentem "csak úgy" az utcára éjszakázni. Ismerősöm viszont 3 hónapot töltött egy elhagyott garázsban. Most pedig 4 hónapja elment otthonról és a barátnőjénél él 17 évesen.
18/F
5/5 anonim válasza:
Nekem felnőtt ismerősöm van, aki 16 évesen odaköltözött az akkor 30-as barátjához, mert a szülei alkoholisták voltak, folyton ittak, veszekedtek, meg gondolom dúlt a szerelem. Azóta a nő negyven, a férfi asszem 55, két gyermekük van, biztos állásuk, és boldogok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!