Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Felmondjak? Részletesebben lent

Felmondjak? Részletesebben lent

Figyelt kérdés
Pár hónapja dolgozok egy cégnél, ahol kihajtjak a belunket. 12 órában nyomom, 30 perces szünet van csak, alig tudok elmenni mosdóba, enni stb, mindig minimum 30 perces túlóra van és az ügyfelek zöme is bunkó. A héten nagyon rossz volt a beosztasom és nagyon rosszul vagyok már az egesztol, ráadásul folyton egy olyan kollégával vagyok beosztva, aki érezteti velem, hogy haszontalan vagyok... :( Lépni nem merek, de kb minden nap sírva megyek haza. Engem nem erre találtak ki, de félek felmondani (6 hónap próbaidő...) És nem találok munkát.

2020. szept. 20. 11:07
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

De a legszomorúbb, hogy nekik sem volt ez jó, mégis igaba hajtják a fejüket. Nem értem miért rám dühösek, magukra kéne lenniük... :/

Mindegy, hiba volt idejonni, tanultam a hibaimbol. Legközelebb a megerzeseimre hallgatok.

Az ezelőtti munkahelyemet imadtam, csak tönkrement a covid miatt.

Köszönöm a kedves szavakat :)

2020. nov. 25. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!