Nektek mi a véleményetek erről a vezetési stílusról (részletesebben lent)?
Mindig azt a feladatot osztják az illető emberre amit a legjobban utál és amiben a legügyetlenebb. Az a "hivatalos" indok, hogy feszegesse a határait, de tuljdonképp az a lényeg, hogy jól le lehessen cseszni utana meg maguk között röhögni az illetőn (volt, hogy kihallatszott az irodábol).
Mi értelme pl annak, hogy az szervezzen aki gyülöl telefonálni, az adminisztráljon aki a legkászosabb, az írjon angol nyelvű levelet aknek a legroszabb az angolja, a raktárt meg pakolja a 23 éves 160 cm-es vasággyal együtt 45 kilós kiscsaj? Közszféráról van szó szóval nem profitorientált a hely(akkor már nyilván csődbe ment volna).
Feszegessétek a határaitokat XD
Illetve mert mi az mondtuk ez X/Z/Y dolga és megoldást találja meg mindenki ne a kifogást gyártsa (természetesen az elmaradhatatlan nem kötelező itt dolgozni ha nem tetszik kiséretében)
Erről apám sztorijai jutnak eszembe a katonaságból, illetve a régi „Ami kerek azt visszük, ami négyszögletes azt gurítjuk" mondás.
Pszichésen beteg emberek akik évezik a szenyózást.Lépj le mihamarabb. Dolgoztam hasonló szituban, ott az volt, hogy pár kivételezettnek semmit nem kellett csinálni a többiek meg megszakdtak, és ha szóvá merted tenni,hogy bocs, de te nem értsze ehhez és az különben is XY dolga lenne aki mellesleg egész nap kávézik meg trécsel már kaptad is az ívet. Nem meglepő módon az is közszféra volt(egészsgégügy).Én idegileg kiborultam nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!