Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kiváltságokat szeretnék...

Kiváltságokat szeretnék szerezni a munkahelyemen. Ez jó recept?

Figyelt kérdés
Azt akarom, hogy a főnök kedveljen, egyfajta bizalmasként kezeljen. A tervem az, hogy apránként a közelébe kerülök. Beszélgetek vele, mindig egyetértek azzal amit mond, bármilyen témában. Beszélgetést kezdeményezek, dicsérem, nagyon kedves leszek. Ha hallok valamit amit a kollégák beszélnek róla, megemlítem neki. Meg ki kérdezem a kollégákat magán dolgokról és amit elmondanak, a főnök fülébe juttatom, ha szóba kerül. Viszont nem vagyok a munka hőse na.. Szerintem jóval kevesebb melóval többet érek el így, ha ez sikerül. Meg a következő lépés, ha ez sikerül, amit fent leírtam, az, hogy h a bízik bennem, nekem fogja szidni a többit, én meg adom alá a lovat, így arra is ráhatásom lehet, ki menjen ki maradjon. Nem kell a rizsa arról, hogy dolgozz jól és keményen. Nem akarok. Nem vagyok az a fajta.

2020. szept. 18. 17:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem a folyamatos egyetertesen kivul rendben van a dolog, meg mondjuk azert nem art dolgozni sem, de nem ismerjuk a te fonokodet, lehet nala bevalna igy is.

Az en fonokommel ugy lettunk jo viszonyban, hogy en rendesen dolgoztam mindig, szimplan mert nekem ez sajat magammal szemben elvaras, hogy jol teljesitsek, de en sem vagyok az a munkaba beleszakado tipus, de van egy szint, ami alatt “nem tudok” teljesiteni, plusz en mindig konstruktiv kritikat adok, ha valami nem tetszik, igy nyilvan latta, hogy nem vagyok egy segghulye valaki, hanem olyan ember, akinek vannak gondolatai a munkafolyamatokkal kapcsolatban es azokat meri szova tenni. Ja, kollegakat en is bekopok siman, mert ruhellek idiotakkal egyutt dolgozni, szerintem sokkal fontosabb a fonokkel a jo viszony, mint random hulye kollegakkal. (Kollegakkal is joban vagyok, de azokkal, akik dolgoznak es ertelmesek, nem logni jarnak be. Az en fonokomnel a logas + talpnyalas nem jonne be, szanalmasnak tartana, es valoszinuleg kirugna egy ido utan, de mint irtam az elejen, lehet nalad bejonne, mert van aki pont az ilyen alkalmazottakat szereti, akik csak fenyezik az egojat.)

2020. szept. 20. 15:19
 22/22 anonim ***** válasza:
73%
Igazi féreg vagy, kérdező. Az ilyen emberek miatt nem lehet érvényesülni otthon, csak kapcsolatokkal és nyalással.
2020. szept. 22. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!