Kiváltságokat szeretnék szerezni a munkahelyemen. Ez jó recept?
Szerintem a folyamatos egyetertesen kivul rendben van a dolog, meg mondjuk azert nem art dolgozni sem, de nem ismerjuk a te fonokodet, lehet nala bevalna igy is.
Az en fonokommel ugy lettunk jo viszonyban, hogy en rendesen dolgoztam mindig, szimplan mert nekem ez sajat magammal szemben elvaras, hogy jol teljesitsek, de en sem vagyok az a munkaba beleszakado tipus, de van egy szint, ami alatt “nem tudok” teljesiteni, plusz en mindig konstruktiv kritikat adok, ha valami nem tetszik, igy nyilvan latta, hogy nem vagyok egy segghulye valaki, hanem olyan ember, akinek vannak gondolatai a munkafolyamatokkal kapcsolatban es azokat meri szova tenni. Ja, kollegakat en is bekopok siman, mert ruhellek idiotakkal egyutt dolgozni, szerintem sokkal fontosabb a fonokkel a jo viszony, mint random hulye kollegakkal. (Kollegakkal is joban vagyok, de azokkal, akik dolgoznak es ertelmesek, nem logni jarnak be. Az en fonokomnel a logas + talpnyalas nem jonne be, szanalmasnak tartana, es valoszinuleg kirugna egy ido utan, de mint irtam az elejen, lehet nalad bejonne, mert van aki pont az ilyen alkalmazottakat szereti, akik csak fenyezik az egojat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!