Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kiváltságokat szeretnék...

Kiváltságokat szeretnék szerezni a munkahelyemen. Ez jó recept?

Figyelt kérdés
Azt akarom, hogy a főnök kedveljen, egyfajta bizalmasként kezeljen. A tervem az, hogy apránként a közelébe kerülök. Beszélgetek vele, mindig egyetértek azzal amit mond, bármilyen témában. Beszélgetést kezdeményezek, dicsérem, nagyon kedves leszek. Ha hallok valamit amit a kollégák beszélnek róla, megemlítem neki. Meg ki kérdezem a kollégákat magán dolgokról és amit elmondanak, a főnök fülébe juttatom, ha szóba kerül. Viszont nem vagyok a munka hőse na.. Szerintem jóval kevesebb melóval többet érek el így, ha ez sikerül. Meg a következő lépés, ha ez sikerül, amit fent leírtam, az, hogy h a bízik bennem, nekem fogja szidni a többit, én meg adom alá a lovat, így arra is ráhatásom lehet, ki menjen ki maradjon. Nem kell a rizsa arról, hogy dolgozz jól és keményen. Nem akarok. Nem vagyok az a fajta.

2020. szept. 18. 17:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Sok munkahelyen sajnos a főnökök szeretik seggnyalókat. Undorító dolog, mindenki röhögni fog rajtad, de lesznek kiváltságaid. Mivel ez felötlött benned, gondolom meg sem fog kottyani neked, hogy mindenki kibeszél,kinevet és nem lesz senki igazán jóba veled a főnökön kívül,hisz gerinctelen vagy.
2020. szept. 18. 21:25
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Vicces vagy, hogy kiírsz egy kérdést, aztán véded a saját magad igazát :D

Akkor minek kérdezted meg? Egósiminek?

2020. szept. 18. 21:55
 13/22 A kérdező kommentje:
Kollégák nem röhögnek ki, sőt.. Pukkadoznak mérgükben. Utálnak.. Ez engem nem érdekel. Szemtől szembe nem mernek mondani semmit, egy ringyot kivéve, de azt a ku rvat azért nem küldik el, mert nem találnak a helyére embert.
2020. szept. 18. 23:34
 14/22 A kérdező kommentje:
De a kérdésre válaszoljatok, nem érdekel melyik utál. Főnök a fontos. Jó lenne, ha olyan ember válaszolna , amilyen én vagyok.
2020. szept. 18. 23:44
 15/22 A kérdező kommentje:
Rongy csak pofákat vág. Nekem isten áldása egy mgettr
2020. szept. 18. 23:48
 16/22 anonim ***** válasza:
55%

"Jó lenne, ha olyan ember válaszolna , amilyen én vagyok."

Ha jól értem a kérdésedet, akkor én olyan vagyok. Én sem tudnám ezt csinálni és bosszant, ha ilyesmit látok. Igazságtalannak tartom én is. Ilyen környezetben nehéz dolgozni hatékonyan.

Ezt úgy lehet elkerülni, ha olyan munkát keresel, ahol objektíven tudják mérni a teljesítményt és az alapján fizetnek. Ahol objektív kritériumok alapján történik az előrelépés. Ilyen helyen nem tudnak megélni a kiváltságosok.

2020. szept. 19. 08:12
 17/22 remetdol ***** válasza:
100%

"de azt a ku rvat azért nem küldik el, mert nem találnak a helyére embert."

Látod, ő csinálja jól. Te könnyen pótolható vagy. Ha jön egy nyalizós aki még jól is dolgozik, repülsz mint a győzelmi zászló.

2020. szept. 19. 09:45
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Főnök kedvencévé általában úgy válik az ember, hogy már ismerik egymást valahonnan vagy rokonok, és eleve így kerül oda a munkahelyre. Ha mégis a munkahelyen történik, akkor úgy, hogy lefekszik vele.
2020. szept. 19. 15:31
 19/22 anonim válasza:
100%
Vannak ilyen gusztustalan àllatok ,de te ne akarj ilyen lenni. Ha számokban kifejezhető mennyit tettem a jelenlegi munkahelyembe akkor az legyen 100 és mennyit a kollégáim ? Összesen 10 . Előrébb vagyok ? Semmivel . Kell nyalnom? Soha...
2020. szept. 19. 18:29
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne akard ezt.
2020. szept. 19. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!