Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan kezeled a helyzetet,...

Hogyan kezeled a helyzetet, mikor kiderül számodra, hogy a kollégád/kollégáid számottevő lopásokkal egészítik ki a havi fizetésüket?

Figyelt kérdés
Akár százezres nagyságrendről is szó lehet és rendszeres.

2020. szept. 16. 07:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Itt több százezer forintos lopásokról van szó. Nem tudok úgy tenni, mint ha nem látnám, mert akkor védem őket és ezzel tettestársként fognak rám tekinteni, vagy legalábbis a bizalmukat elveszítem. Ugyanakkor ha felnyomom őket, akkor jöhet a fenyegetőzés, bosszú, stb. és itt is elveszítem a bizalmat, mert felnyomtam másokat.

Talán új munkahelyet kellene keresnem, vagy átkérnem magam máshova. Zavar a tolvajkodás, sok szegényebb körülmények között élő volt kollégám megbízható volt, itt pedig pont azok lopnak, akik nem szorulnak rá és még felvágnak is vele. Hányingerkeltő tetű emberek ezek.

2020. okt. 2. 05:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Akkor szólj. Ha te is bajba kerülhetsz miatta akkor jelezd. Lehet ezt diszkréten is.

Elmondod hogy még tudtad mi történik és mivel te nem szeretnél bajba kerülni miattuk ezért jelzed. És ez tök érthető

2020. okt. 2. 05:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!