Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkahelyeteken a munka sok...

A munkahelyeteken a munka sok vagy a semmittevés?

Figyelt kérdés

Nálunk a munka, rendszeres az önkéntes túlóra, másképp nem végeznénk. Igaz szó nélkül kifizetik. Nem is tudnék semmittenni munkahelyen

Írjatok munkakört is:)

Autóipar, logisztika.

2020. szept. 14. 12:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

A jelenlegi munkahelyemen inkább a gyakori semmittevés a jellemző (számviteli területen dolgozok), az előző munkahelyeimen viszont a túl sok munka volt a jellemző (leginkább gyári melók, adatrögzítés, stb).

Az egyik végletből estem a másikba. Amíg olyan helyen voltam, ahol feszített tempóban kellett dolgozni, megállás nélkül, még vécére sem lehetett kimenni a kijelölt szüneteken kívül, addig nagyon irigyeltem azokat, akiknek van idejük a munkaidőben kávézgatni, beszélgetni, stb!

Most viszont, olyan helyen vagyok, ahol van, hogy napi 5-6 órán át szó szerint SEMMIT nem lehet csinálni (az Internet le van tiltva a gépeken), és ebbe bele lehet őrülni! Olyanokkal próbálom eltölteni az időt, hogy megszámolom, hány darab lap van egy post-it tömbben, vagy elkezdem a gemkapcsokat széthajtogatni, aztán összehajtogatom az eredeti formájukra. Vagy szétcsavarozom az összes tollat, kicserélgetem benne a beleket, majd aztán újból összecsavarozom őket. Vagy megszámolom, hány másodperc van még hátra a munkaidőből, aztán bámulom az órát, ahogy megy a másodpercmutató és fejben számolom vissza az időt..... Szóval ez sem jobb semmivel, mint az, amikor levegőt sem tudsz venni, mert annyi a munka.

2020. szept. 14. 17:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Több a semmittevés, mint a munka. Irodai adminisztráció
2020. szept. 14. 19:51
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szociális terület: eléggé változó a területem.
2020. szept. 14. 19:54
 14/16 anonim ***** válasza:
94%

Logisztika, raktàrozàs!

Jelenleg a vírus miatt kevesebb a munkànk, de ha nagyon lelkes valaki, ( általàban nincs ilyen ) akkor talàl mindig tennivalót magànak.

Vírus előtt nem kellett gondolkodni, volt meló megszakadàsig. A túlórât nem vàrjàk el, de ki sem fizetnék!

2020. szept. 15. 17:53
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Irodai munka multiban, gyakorlatilag a szüneteimet se tudom kivenni.
2020. szept. 24. 22:14
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Általában a kettő váltakozik. Hol megszakadunk, hol elunjuk az agyunkat, nem igazán egységesen kapjuk a feladatokat. De nálam a semmittevés nem teljesen semmittevés, olyankor vagy előredolgozom ha tudok, ha pedig nem, akkor foglalkozom az online kurzusommal, fejlesztem magam. Ha pedig ezekkel megvagyok, olyankor jön az unalom :D.

/ Energetikai szektor, irodista

2020. szept. 25. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!