Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyi mobbingra csak a...

Munkahelyi mobbingra csak a felmondás megoldás?

Figyelt kérdés

Két kollégám kinézett magának, hónapok óta pszichoterrort alkalmaznak, nyilvánosan megaláznak, próbálnak a főnök előtt is mocskolni. Idegileg kikézszültem, a főnök nem tesz semmit, csak elintézi azzal hogy ne foglalkozzak velük. Nem tettem semmit ellenük, egyetlen bűnöm hogy jobban dolgoztam náluk, és mikor jött a vírus, őket elküldték, én maradtam. A nyáron páyázattal visszavették őket, azóta nem szállnak le rólam. Csendes, visszahúzódó típus vagyok, visszaszólni nem szoktam, de már nem bírom tovább. Mit lehet ilyenkor tenni, csak a fölmondás maradt? Próbáljak meg beszélni a nagyfőnökkel? Legszívesebben kész tények elé állítanám, vagy én vagy ők. Vesztenivalóm nincs, max azt mondja, ők, és akkor legalább nyugodt szívvel távozhatok.

L/25

2020. szept. 9. 16:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
58%
Magyarország 2020 - lepontozzuk azt, aki a magyar nyelv helyes használatàra biztatja a többieket.
2020. szept. 11. 06:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha a főnök szállna rád az sokkal rosszabb lenne. Rám a munkavezetőnő szállt s mindig piszkált s 4 év után miatta mondtam fel a múlt héten. Éz a nő 2 éve munkavezető ott s sose egyeztünk de annyira rám szált hogy muszáj volt kilépjek. Ha a kollégáid rosszak akkor tudsz szolni a főnöknek de ha a főnök rossz az sokkal rosdzabb, akkor csak felmondani lehet.
2020. szept. 11. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!