Két kollégám kinézett magának, hónapok óta pszichoterrort alkalmaznak, nyilvánosan megaláznak, próbálnak a főnök előtt is mocskolni. Idegileg kikézszültem, a főnök nem tesz semmit, csak elintézi azzal hogy ne foglalkozzak velük. Nem tettem semmit ellenük, egyetlen bűnöm hogy jobban dolgoztam náluk, és mikor jött a vírus, őket elküldték, én maradtam. A nyáron páyázattal visszavették őket, azóta nem szállnak le rólam. Csendes, visszahúzódó típus vagyok, visszaszólni nem szoktam, de már nem bírom tovább. Mit lehet ilyenkor tenni, csak a fölmondás maradt? Próbáljak meg beszélni a nagyfőnökkel? Legszívesebben kész tények elé állítanám, vagy én vagy ők. Vesztenivalóm nincs, max azt mondja, ők, és akkor legalább nyugodt szívvel távozhatok.
Sosem értettem miért adja fel vki a munkájat csak azért, mert a másik direkt erre pályázik.
2020. szept. 9. 16:51
3/12 anonim válasza:
Beszélj a főnököddel hogy eleged van belőlük és hiába mondja hogy ne foglalkozz velük nem tudod elengedni minden hülyeségüket, így vagy tegyen valamit vagy keressen valakit a helyedre. Nyilván jól dolgozol ezért maradhattál a vírus miatt, kollégáid meg ezért akarnak kicsinálni hogy elmenj onnan hogy nekik biztosabb legyen a helyük. Ha a főnöködnek fontosabb vagy munkaerő szempontjából akkor muszáj tennie valamit. Nyilván a főnököd is az a fajta aki inkább kerüli a konfliktusokat meg azt hogy valakit helyretegyen, de ha így folytatja elveszít téged mint egyik legjobb emberét és utólag bánhatja. Te meg éreztesd hogy elmész ha ez nem változik és komolyan mondd mert nem fogja rögtön elhinni és változni sem fog semmi. Ha meg végképp nem bírod add be a felmondásod, indoklásnak hivatkozz nyugodtan a kollégáidra. Ha nem akarja hogy elmenj akkor vagy tesz valamit vagy elfogadja a felmondásod, de akkor később sírni fog.
2020. szept. 9. 17:06
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt fogom tenni! Elég volt, nem bírom tovább! Ennyit nem ér egy munkahely sem!
2020. szept. 9. 17:15
5/12 anonim válasza:
En kiprobalnam a hideg kimert es szakmai stilust.
Nem is akarnék velük bratyizni.minek.ez munkahely.
2020. szept. 9. 18:08
6/12 anonim válasza:
Ha nyilvánosan megalázzák, semmit se ér a hideg, szakmai stílus. Undorító, hogy milyen emberek vannak. Ahelyett, hogy azon gondolkoznának, hogy őket vajon éles helyzetben egyszer már miért rúgták ki.
A 17.06ossal egyetértek.
2020. szept. 9. 18:17
7/12 anonim válasza:
Ne add könnyen a bőrödet. Ahogy elmondtad, már túlmentek azon a határon, hogy finomkodnod kelljen. Szólj vissza nekik keményen.
2020. szept. 9. 22:28
8/12 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok olyan, nem tudok mit csinálni. Nem tudok visszaszólni, soha nem is tudtam megvédeni magam. Ilyen vagyok, kész.
2020. szept. 9. 22:40
9/12 anonim válasza:
Miért mobbing, miért nem írod magyarul?
2020. szept. 10. 07:44
10/12 anonim válasza:
Szerintem neked egy csak egy kiadós dugásra van szükséged. 😊
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!