Hogy működik az, hogy addig rang nélküli emberből pár hét alatt csak úgy már kiképző lett?
Két napja nem tudok napi rendre térni, mikor meg tudtam, hogy a kevés hónapja elkezdett képzésünkön, az egyszerű ember, aki velünk öltözött első nap fel, máris kiképző lett. Vele együtt olyanok is, akiknek egyáltalán még hangjukat sem lehetett hallani. Olyan, aki korábban már hasonlóban keményen dolgozott, vagy épp tanult, azt meg semmiben nem nézik. Tényleg én is igyekszem és akármit teszek, semmiből semmi. Teljesen elment a kedvem az egésztől, de, ami még bosszantóbb számomra, hogy a kis .... úgy parancsolgat már most és fenyegetőzik, feljebb érzi magát, hogy azt még hallgatni is rossz. Végig akarom csinálni még hátralevő időt, de ez betett nálam és hányingerem van oda bemenni dolgozni. Arról nem is szólván, hgy ,,kutyának" nevezi a saját körében lévő embereket is és minden olyat igyekszik maga köré gyűjteni, akin látja, hogy jó ,,szolga". De, most tényleg, ez hogy működik? Hogy tudnék esetleg ezen kicsit túllépni? Le kellett írnom ide, hogy tanácsot kérjek, mert a gondolataimtól nem tudok szabadulni, főként nem az érthetetlenségtől, ami előtt állok. Igyekszem jó ideje, van iskolám és sehova nem haladok, az pedig, akiről írok magatartásban egy szégyen és az kell... Tehát ez... Mit kellene tennem ebben a helyzetben, hogy túlvészeljem az időszakot, felfogjam, ami történik? Hogy maradjak tőle távol finoman, hogy békén hagyjon engem?
Köszönöm a véleményeket, válaszokat, felvilágosítást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!