Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A külsőm miatt kinéznek a...

A külsőm miatt kinéznek a munkatársaim, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megpróbálom úgy leírni a problémám hogy ne kapjak olyan válaszokat hogy beképzelt vagyok.

24 éves vagyok, gyárban dolgozom mióta leérettségiztem. Rengetegszer történt meg velem, hogy ha új csoportba kerültem, rögtön kinéztek, kibeszéltek. Az idősek, velem egykoruak, vagy fiatalabbak is.

Nézik hogy mikor hova megyek, mit csinálok. Ha túl sokszor megyek mosdóba, beköpnek, ha ismerős fiúval beszélgetek rögtön vissza hallom hogy r. banc vagyok.

Ma odáig fajult ez a dolog hogy egy lány, akinek a párja gépbeallito a csoportomban, ramirt fenyegetoen hogy szalljak le a párjáról, vagy az én páromat megkeresi, és elmondja neki hogy elakarom venni a pasiját. (a lány is ott dolgozik ahol én, hallottam róla hogy féltékeny, ezért a párjával csak akkor beszéltem ha elromlott a gépem, direkt figyeltem rá hogy ne legyen ebből baj)

Tudom nem kéne foglalkoznom ezzel, de nem bírom felfogni hogy miért bánnak igy velem az emberek. Semmi rosszat nem teszek, a férfiak megnéznek, ezzel tisztában vagyok, de egyrészt nem szeretem, másrészt meg ez nem engem minősít.

Utálok már bejárni dolgozni. Mikor anyukámat ápoltam otthon, vagy mikor elhunyt, visszahallottam hogy "csak sajnaltatja magát".

Ennyire hogy lehet egy embert a külsőségek alapján megítélni? Próbálok nem foglalkozni ezzel, de borzasztóan nehéz.

2020. szept. 8. 16:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Valószínűleg az irigység ordít sokakból, de úgy látom tudod kezelni az "ovit":)

Nekem ez a munkalégkör sem meglepő, ezért kérdeztem rá.Ameddig sok a birka, addig ez szokott lenni, de egy kis dorgálás után sokat változnak egyesek.

A 3x-i az nem sok s munkakörtől is függ, de más meg 10x megy bagzószünetre...ehh;)

2020. szept. 9. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!