Hogyan birjam ki a munkahelyemet?
17 eves lany vagyok cukraszkent vegeztem vegul konyhai kisegitokent sikerult elhelyezkednem vasarnap volt meg az egy het
Ugye azert van a konyhaban tapasztalatom de nagyon azt ereztem a hetvegen (2 lagzi meg egy szulinap volt) meg ma is kicsit hogy en ezt nem birom
Fogom magam azt haza megyek
Es ezt ugy szegyellem mert jol fizet de nagyon faj a hatam alapbol gorbe vagyok de kegyetlen
A kerdes az lenne mit mondjak vagy csinaljak hogy birjam? Valami tipp?
Várd meg a próbaidődet, lehet hogy beleszoksz.
Én amikor elkezdtem dolgozni ugyanígy éreztem, pedig én irodában dolgoztam. Azt gondoltam, hogy képtelenség 8 órán keresztül ülni és görnyedni, bámulni a monitort, este sötétedés után hazamenni és már semmire sincs idő a napból, csak berogyni az ágyba. Aztán megszoktam. Sajnos ez van.
Nem sportolok de jo otlet koszonom
Igen azt remelem hogy megszokom es minden szuper lesz
Azert valasztottam a szakmat mert nyolcadikban kellett valamit valasztani egy szakma meg sose art de nem vagyok biztos benne hogy ezt szeretnem
Magaval a takaritassal nem lenne semmi baj kulonosebben csak a hatfajas az szerintem ez is okozza ezt a nagyon elegem van erzest
Tenyleg abban remenykedem hogy megszokom
A massziroztatas valamennyire helyretudna hozni a hatamat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!