Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan birjam ki a munkahelyemet?

Hogyan birjam ki a munkahelyemet?

Figyelt kérdés

17 eves lany vagyok cukraszkent vegeztem vegul konyhai kisegitokent sikerult elhelyezkednem vasarnap volt meg az egy het

Ugye azert van a konyhaban tapasztalatom de nagyon azt ereztem a hetvegen (2 lagzi meg egy szulinap volt) meg ma is kicsit hogy en ezt nem birom

Fogom magam azt haza megyek

Es ezt ugy szegyellem mert jol fizet de nagyon faj a hatam alapbol gorbe vagyok de kegyetlen

A kerdes az lenne mit mondjak vagy csinaljak hogy birjam? Valami tipp?

2020. szept. 7. 21:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
63%
Sportolsz valamit? Mondjuk nem ártana jógáznod esetleg szabad levőgőn. Adna egy kis energiát és nem fájna annyira a hátad. Nézd a jó oldalát mindig a dolgoknak,hogy miért ezt a szakmát választottad. Ez is sokat segíthet. Igyál sok vizet. Alud ki magad
2020. szept. 7. 21:12
 2/15 anonim ***** válasza:
27%
2 hét és hozzászoksz
2020. szept. 7. 21:13
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Várd meg a próbaidődet, lehet hogy beleszoksz.

Én amikor elkezdtem dolgozni ugyanígy éreztem, pedig én irodában dolgoztam. Azt gondoltam, hogy képtelenség 8 órán keresztül ülni és görnyedni, bámulni a monitort, este sötétedés után hazamenni és már semmire sincs idő a napból, csak berogyni az ágyba. Aztán megszoktam. Sajnos ez van.

2020. szept. 7. 21:14
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
A jógát én is ajánlom. Én is görbe vagyok, sosem húztam ki magam, fáj is a hátam, mert gyenge a gerinc melletti izmom, mert alig használtam. A jóga pont azt erősíti, így már alig fáj
2020. szept. 7. 21:14
 5/15 A kérdező kommentje:

Nem sportolok de jo otlet koszonom

Igen azt remelem hogy megszokom es minden szuper lesz

Azert valasztottam a szakmat mert nyolcadikban kellett valamit valasztani egy szakma meg sose art de nem vagyok biztos benne hogy ezt szeretnem

Magaval a takaritassal nem lenne semmi baj kulonosebben csak a hatfajas az szerintem ez is okozza ezt a nagyon elegem van erzest

Tenyleg abban remenykedem hogy megszokom

A massziroztatas valamennyire helyretudna hozni a hatamat?

2020. szept. 7. 21:30
 6/15 anonim ***** válasza:
7%
Van érecségid? Ha van, irány a sereg, vagy a rendőrség!
2020. szept. 7. 21:34
 7/15 A kérdező kommentje:
Estin fogom kezdeni a heten
2020. szept. 7. 21:40
 8/15 anonim ***** válasza:
A masszírozás biztosan jót tesz. Heti egyszer legalább.
2020. szept. 7. 21:54
 9/15 anonim ***** válasza:
Milyen suliban teszed le az érettségit?
2020. szept. 7. 22:20
 10/15 A kérdező kommentje:
Kazinczyban nyiregyhazan
2020. szept. 7. 22:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!