Miért szeretik az emberek a pletykás tìpusokat?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy az emberek szeretik, ha valaki mindenkiről, mindent tud, sőt még szìnez is rajta egyet-kettőt, aztán többet jár a szája, mint amennyit dolgozik. Ez miért szerethető tulajdonság?2020. szept. 3. 20:33
1/8 A kérdező kommentje:
Aztán büszkén jön, hogy ezt csinálta, meg amazokat a termelési folyamatokat hajtotta végre.
2020. szept. 3. 20:39
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem is lenne akkora mellényem, annyi fizetésért.
2020. szept. 3. 20:42
3/8 anonim 

válasza:

Attól függ ki,aki olyan típus az szereti a pletykásokat, aki nem azt ez taszítja. Van olyan is a munkahelyeken aki nem pletykál de a szája egyfolytában jár és nehezen,hosszú idő elteltével változtatott valamennyit.De most se tud alap dolgokat a stílusával próbálja kompenzálni a dolgokat.Hogy ez miért szerethető tulajdonság magam sem értem.Engem kifejezetten irritál.
4/8 anonim 

válasza:

Az ember így van kódolva.
Ez pont ugyanolyan, mint hogy több szórakoztató filmet nézünk, mint kőkemény dokumentumfilmet, vagy előbb ülünk le játszani mint tanulni.
5/8 anonim 

válasza:

Mondjuk tegyük hozzá, hogy a kérdező féle "Nekem is lenne akkora mellényem, annyi fizetésért" típus sem jobb semmivel...
6/8 anonim 

válasza:

Szerintem a pletykálás is olyan mint amikor pl ülsz a buszon, ami elmegy egy kocsi mellett, ami az árokban van, és azt látod, hogy az egész busz nyújtózkodik meg dölöngél, hogy láthassa. Az egész arról szól, hogy információt gyűjtsünk. Az emberben vagy egy ösztön erre, mert minél többet tud, annál kevésbé lesz kiszolgáltatott és érzi magát biztonságban. És szerintem a pletykálkodás mögött is ez áll, csak itt ez nem pozitív tulajdonság. Hogy miért túlozzák el, azt nem tudom. Biztosan van amikor azért, hogy rosszabb színben tűnjön fel a másik, de nem hiszem, hogy mindig. Amikor magamban a napi eseményken gondolkodom, akkor én is sokszor veszem észre, hogy a fejemben sokkal drámaibban, viccesebben, fordulatosabban játszódik le az egésu. Szóval szerintem ez a túlzás nem mindig tudatos. De hogy miért van azt nem tudom, de engem is érdekel.
7/8 anonim 

válasza:

*és annál jobban érzi magát biztonságban
8/8 anonim 

válasza:

Én rühellem az ilyet, de szerintem sokan úgyszint nem szeretik ám őket, mert lényegében egy nagy kutyaütők ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!