Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit szólnál, ha munkahelyi...

Mit szólnál, ha munkahelyi elődöd fájó, negatív jelzőt mondana rád, mikor a többiek kérdezik, hogy na milyen lesz az új ember?

Figyelt kérdés

Énrám azt mondta az elődöm, mikor izgatottan kérdezték, hogy mégis milyen vagyok: MOLETT :((

Ez igaz. Sokat híztam a karantén alatt, és nem tudtam leadni. Nagyon fáj. De annyira nem szép szerintem, hogy így jellemezett. Mondhatott volna bármi mást, hogy várom már, hogy agilis vagyok, hogy terveim vannak, stb... De ilyen csúnya, külsőségre épülő személyeskedést... :(

Sokat tompult a lelkesedésem, önbecsülésem elszállt, pedig tényleg örömmel, elhivatottan készültem. :(

2020. aug. 29. 11:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Kedves 9-es!

Semmi okod rá, hogy ilyet állíts rólam. A kérdésre válaszoltál volna inkább, mert az viszont nem sikerült. De ne aggódj, tőled nem is várok választ, ha nem hasznos választ adni jársz ide.

Biztos vagyok benne, hogy te valami csodálatos ember lehetsz a magánéletedben és a munkádban is. Tovább is sikert és örömöt kívánok!

A biztató és vigasztaló szavakat köszönöm másoknak, aki írt.

2020. aug. 29. 12:25
 12/16 anonim ***** válasza:
38%
De, válaszoltam... De itt nyafogsz. Kövér vagy? Igen. Hát hajrá, lehet fogyni. Ha a vírus miatt tespedés és zabálás az oka, menni fog. De nem, egyszerűbb sírni, hogy bántanak a csúnya emberek.
2020. aug. 29. 12:35
 13/16 anonim ***** válasza:
41%

Kérdező, ez azért nem volt olyan durva. Munkahelyen ennél erőteljesebben szokták bántani az újakat. Engem pl alaptalanul lustának és bénának minősítettek.

Az, hogy lelkes vagy és terveid vannak, hát... az az elején minden újoncnak megvan, az nem csak rád jellemző.

2020. aug. 29. 13:02
 14/16 anonim ***** válasza:
12%

Mo.-n vagyunk, nincs mit csodálkozni...

Azonban sokszor igazuk van.

2020. aug. 29. 13:03
 15/16 anonim ***** válasza:
80%
Jó kis hely, ahol alig kezdesz dolgozni, már arról megy a duma, ki, kiről, mit mondott.
2020. aug. 29. 13:14
 16/16 A kérdező kommentje:

Kedves 13-as, nem vagyok újonc - már ha arra érted, hogy pályakezdő.

Én egy negyvenes nő vagyok, és sokat letettem már az asztalra a hivatásomban. Ezt az elődöm is tudja. Egyébként nem váltok munkát, továbbra is megvagyok a régi területeimen, és most még hozzá jön ez a plusz az új helyen.

Nem gondoltam, hogy ilyen bőven kell magyarázkodnom a kérdésem után. De igazatok van, hiszen nem ismerjük egymást, nem ismeritek a körülményeket. De néha feljövök ide az Emberek kategóriába, hasznos és rendes válaszokat igyekszem adni, aztán nekem is jólesett volna most valami empátia. - Természetesen volt, aki tényleg segített itt a válaszolók között.

Sziasztok!

2020. aug. 29. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!