Meséltek pozitív dolgokat a munkahelyetekről?
Eddig két állásom volt, 2évig, de mindkettőnél csak szenvedtem. Bunkó főnök, rémes kollégák. Holnap megyek állásinterjúra, és kissé félek a rossz tapasztalatok miatt.
Tudnátok adni motivációt? (már a pénzkeresésen kívül). Veletek milyen jó dolgok történtek a munkahelyeteken? Vagy miért szerették bejárni?
Rugalmas munkaidő, legalábbis a mi osztályunknak, baromi kellemes az iroda.
De ennyi.
10 rosszat fel tudnék sorolni emellé
Pozitívumok:
- olyan melóm van ahol távolságot tudok tartani másoktól és vásárlókkal se nagyon van dolgom (2020-ban ez sokat számít, de már előtte is felüdülés volt :D)
- annyira egyszerű a meló hogy közben berakhatom a fülest és egész műszak alatt azt hallgatok amit akarok (zene, hangoskönyv, podcast, akármi ami a neten fent van)
- mégis csak fizikai meló tehát közben még formában is maradok (és fizetnek érte :D)
- szünetben nyugodtan leülhetek enni, nincs kapkodás hogy "gyorsan egyél valamit aztán gyere vissza" (az előző munkahelyen - mivel menedzsmentben voltam egy pörgős és kaotikus munkahelyen - folyton sietni kellett mindennel, így a saját szünetemmel is, már a kiégés szélén voltam)
- jó fej és korrekt a főnököm
- a munkatársaimmal is jól kijövök
- tiszta és kultúrált munkakörnyezetben lehetek
- normális a munkaruhám (értsd: utcára is simán ki merek menni benne, és nem akarom fejbelőni magam, valahányszor meglátom magam benne egy tükörben)
- tudok azonosulni a munkahelyemnek a témájával, profiljával, azaz illik hozzám
- értek is hozzá és rendszeresen érnek sikerélmények
- változatos, nem monoton szalagmunka (korábban ahhoz is volt szerencsém)
- embereknek segíthetek, és amikor sikerül, akkor jó érzés látni rajtuk, hogy milyen hálásak
Azért azt tegyük hozzá, hogy a nem a suli után pottyant rögtön az ölembe ez a lehetőség. Előtte évekig dolgoztam négy másik helyen (üzemekben, gyárakban), szóval mondhatni, hogy a szamárlétra alsó szintjébe is bőven belekóstoltam.
26/F (könyvesboltos)
16-os vagyok.
A régi szalag -és mindenféle gyári/üzemi munkáimhoz képest mindenképp előrelépésnek élem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!