Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bemenjek ma rákérdezni,...

Bemenjek ma rákérdezni, olvasták-e az önéletrajzomat, ha csak tegnap adtam le?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm ajánlott be, azt mondta a boltvezető, hogy vigyek be egy önéletrajzot. Bevittem, a tulajdonosnak adtam oda, mert a boltvezető elfoglalt volt (ruhaüzlet). Az ismerősöm most mondta, hogy ma bemehetnék megkérdezni külön a boltvezetőt, hogy akkor az önéletrajzomat látta? Nem nyomulás ez? Ne várjak egy napot még? Amúgy van egy új lány náluk, aki nemrég lehet ott, mert gyakran járok el azelőtt a bolt előtt, és még sosem láttam, de konkrétan sehol nincs kihirdetve, hogy ők keresnek eladót.
2020. aug. 27. 15:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Neee! Eppen azert, mert szeretned ezt az allast. Az ismerosod hulyeseget mond, de ne ra hallgass.

Minden toled telhetot megtettel. Az uzletvezeto ha gyengeelmeju volna, akkor is ellenkezo reakciot valtana ki belole a csak ugy megkerdezes.

2020. aug. 27. 16:33
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát igen. Ismerem, de nem vagyok vele olyan kapcsolatban, hogy bemenjek és ráordítsak hogy Gizike, megkaptad az önéletrajzomat? Kedves főnököd odaadta? Tiszta ciki.
2020. aug. 27. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!