Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt pozitív hozadéka a...

Volt pozitív hozadéka a Koronavírusnak az életetekben?

Figyelt kérdés
Számomra is mint a legtöbb embernek rengeteg negatív eredménye volt/van. Viszont van egy kevés pozitív is. Sok olyan étterem és bolt is szált végre házhoz ami eddig nem tette. Sokkal több helyen lehet kártyával fizetni mint előtte. A legnagyobb pozitívum, hogy a cég ahol dolgozok lassan de biztosan kezdi megérteni nem kell minden apróságért és a legjelentéktelenebb expokért, tárgyalásokért és megbeszélésekért is azonnal külföldre utaztatni.

2020. aug. 25. 15:45
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
57%

Ez is egy vélemény:

[link]

2020. aug. 26. 01:50
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

- Spóroltam, ráadásul olyan dolgokon, amik nem hiányoznak. Pl. főzés helyett napközben valami sz*r kaját venni

- Az online oktatás SOKKAL jobb volt, mint a hagyományos (egyetem)

- Olyan lelkipásztort találtam (és hallgathatok meg rendszeresen) az online közvetítéseknek köszönhetően, aki hétről-hétre valami igazán szívhez szólót tud mondani

2020. aug. 26. 08:42
 23/38 Miss Endzsi ***** válasza:
98%
Nekem is sokkal jobb volt az online oktatás, sokkal jobban tudtam tanulni, jobban is érdekelt.
2020. aug. 26. 11:44
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellett bemennem az orvosi rendelőbe a sok beteg ember közé és várakoznom órákat, mert email-en felirathattam rendszeresen szedett a gyógyszert, amit feltettek a felhőbe és csak kiváltani kellett.
2020. aug. 26. 13:59
 25/38 anonim ***** válasza:
96%
Idén nem mentem külföldre, csak belföldön nyaraltam többször, olyan szép helyeken voltam Magyarországon, amiről nem is tudtam, hogy létezik.
2020. szept. 7. 12:21
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

Tavasszal jól esett a 2 hónapos egyedüllét. Dolgoztam heti 40 órában plusz estin nehéz félévet csináltam, így legalább belefért a 8 óra alvás és heti 3 óra mozgás, mert nem kellett utazni és a reggeli készülődés is rövidebb volt. Na jó, munka, tanulás, alvás és a heti 3 óra sport volt csak, semmi más nem fért bele, de legalább ezek igen.

Negatív hozadéka, hogy nem tudok munkahelyet váltani (pedig több okból is trutyi a mostani és nem is biztonságos anyagilag! konkrétan a maradás a kockázatos), szakmán belül elhelyezkedni. Elég nagy válság lett és/vagy bizonytalanok a cégek, kivárnak. De van is miből válogatniuk... Egy telefonos interjún folyékonyan beszéltem angolul, a (szerintem pályakezdő esetén önmagában totál értelmetlen) "miért szeretnél nálunk dolgozni" kérdésre is egész jól válaszoltam szerintem, voltak szakmai kérdések, max 1-2-ben, ha hibáztam. Mégse kellettem, nem hívtak be személyes körre...

2020. szept. 7. 14:46
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak pozitív volt, negatív szinte nem is. A Koronavírus miatt lett meg a legnehezebb tárgyam, amit harmadszor vettem fel. Egy másik tárgyamból pedig nem kellett vizsgázni, megajánlott jegyet kaptunk. Az átlagom is sokkal jobb lett, az egyik legjobb félévem volt :) Így jobban volt időm mindenre hogy nem kellett bejárni, de viszont több beadandóm is volt mint szokott, nem is lett volna időm bejárni :D Azért az kicsit hiányzott hogy több mint 3 hónapig nem mehettem sehova az autómmal, de ezt nyáron behoztam nagyon is. Ennyi helyen még soha nem voltam, mint most nyáron. Külföldön is és Magyarországon belül is sok helyen. Szerintem ilyenkor a legjobb külföldre utazni, persze olyan országba ahol kevés a koronavírusos. Cipruson előző nap nyitott ki a szállodánk amikor megérkeztünk, nagyon kevesen voltak, volt olyan hogy csak mi úszkáltunk a szálloda medencéjében :) Ausztriába is átmentem sokszor, még az utolsó napot is kihasználtam múlt hétfőn.
2020. szept. 7. 15:02
 28/38 anonim ***** válasza:
97%
Nem. De negatív sem. Nekem ment a munka ugyan úgy, sőt még több is volt.
2020. szept. 7. 19:15
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Itthonról dolgoztam. Munkakörömből adódóan nehezebb volt. De sokkal többet tudtam együtt lenni a gyermekemmel. Megtanultam újra tévét nézni. Valamint a lányomnak meg tudtam tanítani olyan dolgokat hogy pl melyik a mérgező növény, gyógynövények gyógyhatásai stb. Amelyekre alapból nem lett volna időm.
2020. szept. 16. 19:48
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Tavasszal leérettségiztem Angolból szóbeli nélkül és végre kezembe vehettem az éretségi bizonyítványomat 8 év után.
2020. szept. 18. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!