Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Idegesítő felettes?

Idegesítő felettes?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Egy ideje gyárakban dolgozom (nem konkrétan termelés).

Szinte mindenhol azt látom, hogy vannak a csoport/műszak vezetők akik kB általános iskolát végeztek, aztán azt oltják le akit csak látnak.

Ilyenkor valamit kompenzálni akarnak?

Persze még kell említsem hogy nyakig bentvannak mindenkiben.

Ti ezt hogy gondoljátok?

2020. aug. 24. 09:14
 1/8 anonim ***** válasza:
61%

A probléma ott kezdődik, hogy gyárban dolgozol. Vagy is ez nem baj, ha valami üzemmérnök, vagy különleges szakértelmet igénylő pozit töltesz be, vagy vezető vagy.

Feltételezem szalagmunkás vagy. Ennek az a hátulütője, hogy mivel mindenki tudja csinálni, ezért mindenki ott is lesz, az fogatlan, alkoholista, skizofrén, műveletlen buta paraszatoktól, a jólelkű egyszerű emberekig.

Mit lehet tenni? Tanulni, képezni magad és jobb melót szerezni.

Miért ilyenek ott a főnökök? Mert a buta parasztokat (bocsánat, hogy a földműveseket becsmérlem), erőszakkal kell betörni a munkára, mert ha nem így csinálnák, akkor elkanászodnának. Ezért választ a vezetőség erős személyiségeket ezekre a pozikra. Mindegy, hogy nyolc áltanásot végzett, kapafejű idióta, az a lényeg, hogy nagy hangja legyen és kellően gonosz ahhoz, hogy be tudja állítani a sorba az alatta lévő szerencsétleneket.

2020. aug. 24. 09:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Gyenge általánosítás.

Nem csak a frusztrációd mert feletted állnak olyanok akiket nem tudsz elfogadni?

Igen, létezik ilyen ember, műszakvezető, csoportvezető, de nem mindenki ilyen, nagyon nem.

2020. aug. 24. 09:48
 3/8 A kérdező kommentje:

Raktárban vagyok, speciel a raktárvezető nagyon rendes (főnököm).

Néha napján amikor az üzemben járok látom ezeket, plusz diákként elég sokat dolgoztam szalagon.

2020. aug. 24. 10:35
 4/8 A kérdező kommentje:

Dolgozhat ék igazából irodában is, logisztikusként.

Viszont régebben fél év elég volt belőle, mostmár áldom az eget azért hogy otthagytam, halál lett volna a home-office.

2020. aug. 24. 10:41
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
Kinek a robot, kinek az értelmi munka.
2020. aug. 24. 12:29
 6/8 A kérdező kommentje:

Pontosan.

Herótot kapok attól hogy üljek egész nap, van akinek meg ez az álma :)

2020. aug. 24. 14:41
 7/8 anonim ***** válasza:
46%

6

én úgy értettem, hogy:

raktáros, segéd / szalagmunkás -> robot, értelmetlen feladatokkal

iroda, tervezés, számítógép, papírok -> értelmi munka

2020. aug. 24. 14:47
 8/8 A kérdező kommentje:

Hát nemtudom, elég drága dolgokkal dolgozunk itt, nem csoda hogy a fizetés is több mint néhány "értelmes" munkát végző egyéné :)

Kicsit fáj ez az értelmetlen munka jelző :D

Attól hogy valaki irodában dolgozik, közel sem jelenti azt hogy érdemi munkája van.

2020. aug. 24. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!