Elegem van már a home officeból! Mit tudok tenni?
Március óta home officeban dolgozom, de nagyon elegem van már belőle. Főleg a bezártság zavar, és az, hogy nem találkozom kollégákkal. Tudom ez sokaknak megkönnyebbülés lenne, de nekem nem az, mert nagyon sok embert megszerettem a munkahelyen. Szoktam velük találkozni néha-néha egy kávéra, vagy beülni valahova, de az nem ugyanaz mintha mindennap látnám őket. Nagyon unom már magam munkaidőben, szocializálódni szeretnék.
Te mit tennél a helyemben?
"Diplomásként nem fogok fizikai munkát végezni."
Nem írod, milyen diplomád van, ami megtiltja a fizikai munka végzését.
Jól képzett diplomások végeznek nyakig olajosan fizikai munkát, ahol csak a söprögető a diploma nélküli.
Diplomáskénz is lehetsz pályaelhagyó, aki bár diplomás munkát végez, de nem a tanult szakmájában.
Ha külön háztartásod lesz, csak diplomás szakácsot foglakoztass.
.
Tudod, a mostani időkben nagyon sokan örülnek, hogy egyáltalán van munkájuk, azzal együtt fizetésük, amiből önmagukat és családjukat el tudják tartani. Ebből következik, hogy itt nagy sajnálatot nem fogsz kapni.
21-es nagyon egyszerű a válasz nem tett jót nekik a korlátozásból adódó maradj otthon bezártság! És biztos van aki elvesztette a munkáját és ez is rátesz a viselkedésére. Valahol megértem de valahol nem. A bizonytalanság a világon a legszarabb dolog.
A kérdezőt valamennyire megértem de azért azon is gobdolkodnia kéne hogy ő szerencsésnek mondhatja magát mert olyan munkája van amivel járványos helyzetben is tud dolgozni. Szerintem a home office jó munka mert gyakorlatilag több mindent meg tudsz tervezni szabadon mellette mintha egy kötött munkahelyen dolgoznál. A kollegaiddal meg addig vide chaten tarthatnad a kapcsolatot de most talalkozhattok is munkan kivul mert egyelore nincs korlatozas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!