Elegem van már a home officeból! Mit tudok tenni?
Március óta home officeban dolgozom, de nagyon elegem van már belőle. Főleg a bezártság zavar, és az, hogy nem találkozom kollégákkal. Tudom ez sokaknak megkönnyebbülés lenne, de nekem nem az, mert nagyon sok embert megszerettem a munkahelyen. Szoktam velük találkozni néha-néha egy kávéra, vagy beülni valahova, de az nem ugyanaz mintha mindennap látnám őket. Nagyon unom már magam munkaidőben, szocializálódni szeretnék.
Te mit tennél a helyemben?
Köszönöm a válaszokat.
#5 egyértelműen a munkaidő közbeni bezártságról beszélek, ahogyan azt le is írtam a kérdésben. Az oké, hogy eljárkálok utána erre-arra, de nem ugyanaz, mintha munkába is járnék rendesen.
Megértem, hogy rosszul érzed magad emiatt, mert ennek a helyzetnek is vannak hátrányai (a nyilvánvaló előnyei mellett, de sajnos azokhoz könnebb hozzászokni). Szerintem a legjobb tanács most mégis az, hogy tűrd el ezt a helyzetet.
De azért egy pár dolgot megpróbálhatsz. Mi szoktunk online társasozni a kollégákkal esténként, ti is kipróbálhatjátok. Vagy zoom-kávészünetet tartani. Vagy egy google meet szobát fenntartani, ahova a munkaközi szünetekben a kollégák be-benézhetnek, cseveghetnek pár percet.
Ha notebookon dolgozol (bár nem írtad), mi akadálya, hogy kiülj egy parkba, vagy kertbe, ha van? Esetleg hogy egy kávézóból dolgozz. A mobilnet nem olyan rém drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!