Elegem van már a home officeból! Mit tudok tenni?
Március óta home officeban dolgozom, de nagyon elegem van már belőle. Főleg a bezártság zavar, és az, hogy nem találkozom kollégákkal. Tudom ez sokaknak megkönnyebbülés lenne, de nekem nem az, mert nagyon sok embert megszerettem a munkahelyen. Szoktam velük találkozni néha-néha egy kávéra, vagy beülni valahova, de az nem ugyanaz mintha mindennap látnám őket. Nagyon unom már magam munkaidőben, szocializálódni szeretnék.
Te mit tennél a helyemben?
Szerintem mond fel.
A közmunkásoknál nem fogják elrendelni a home office-t.
Diplomásként nem fogok fizikai munkát végezni.:)) ha tetszik ha nem, ez van.
Köszönöm a válaszokat, főleg az ötleteket.
Úristen micsoda válaszok. Ide csak barmok járnak??
Nem mindenki magánakvaló idióta aki csak arra vágyik hogy 0-24-ben a 4 fal közt poshadjon. De mint tudjuk a gyakorisok többsége pont ilyen és ők osztják az észt, hogy hülyeség társaságba vágyni.
Szánalom. Üljetek továbbra is non stop otthon! Annyi az életetek, hogy a gép előtt vagytok folyamatosan.
Kérdező ne foglalkozz velük!! Akinek szr munka jut az csak irigykedik rád.
Én a távoktatással vagyok így
Szerintem szólj a főnöködnek.
Köszönöm a válaszokat.
#19 vagy csak nem vagyok egy antiszociális, magányos szerencsétlen, akit kerülnek az emberek. Csak hogy az általad gyakorolt stílusban válaszoljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!