4hete dolgozom motoros ételfutárként, és olyan akció van nálunk, hogyha a rendelés nem érkezik meg 30 percen belül, akkor ingyen adjuk. Általában, 10-15 percen belül elkészül a kaja, tehát néha csak 15 percem van kiszállítani. Mindezt úgy, hogy néha több címre is kell szállítsak egyszerre. Ha a konyha hibájából nem készül el időben, akkor a szakácsok fizetik, de ez nem szokott előfordúlni. Ha pedig kevebb mint 20 perc alatt elkészül, és mégsem érkezik meg időben, akkor én kell kifizessem. 4 hét alatt 3alkalommal késtem 2-10 percet, de szerencsére jófejek voltak a kliensek, és kifizették a késés ellenére. Utolsó alkalommal 2perccel a határidő előtt megérkeztem a címre, csengettem de nem nyitott ajtót senki. Ezután felhívtam, és azt válaszolta, hogy nem hallotta a csengőt, de azonnal kijön. Mire ajtót nyitott már le is telt a 30 perc, és nem akart fizetni. Ezután a földre dobtam az ételt, és azt mondtam, hogy "akadjon a torkodon", majd eljöttem. Mire visszaértem az étterembe a főnök dühösen ordibált velem, mert panaszt tett az előbbi gyökér. Emiatt 20ezer forintot akar levonni a fizetésemből.
Mindig is tudtam hogy a motorosok bunkok. Erosited a sztereotipiat
2020. aug. 20. 20:05
3/17 anonim válasza:
Mit vártál, hogy aki hájas disznó, az rögtön tud ajtót nyitni?
Mire kimászik a fotelból, addigra izaura felszabadul:DDD
E munkánál még a közmunka is normálisabb...hagyd ott a fenébe őket huszárosan.
2020. aug. 20. 20:11
4/17 anonim válasza:
Biztos vagyok benne hogy hallotta a csengot csak az ingyen kajara hajtott ra... Nem mondanam hogy jogos volt a kirohanasod ,de total megertem. A helyedben munkahelyet valtanek, nem is ertem mi ertelme van ennek az akcionak, legalább adtak volna 30 perc helyett 45ot az realisabb.
2020. aug. 20. 20:15
5/17 anonim válasza:
Cserélj munkahelyet, nem neked való, ha ilyen idegzsábás vagy.
Ez volt/van a szerződésben, ezt fogadtad el, sok helyen csinálják így.
Semmilyen körülmények közt nem kéne így viselkedned, akkor sem ha ideges vagy. Nem teheted meg, hogy a földre b@szod az ételt, akkor se ha 2 perc.
Normális ember módjára azért illene viselkedni, akkor is ha a másik kretén.
Teher van rajtad, futárkodással nyilvánvaló volt a dolog, hogy bírni kell idegileg :D
Válts munkahelyet.
2020. aug. 20. 20:15
6/17 anonim válasza:
Nincs értelme így dolgozni, hogy olyanért vonnak, amiről te nem tehetsz. Lehet baleset, dugó, útlezárás, stb. Már nem érsz oda, és bukod a kaja árát. Pár ilyen, és a benzinre se elég, amit keresel, te meg ingyen dolgoztál.
2020. aug. 20. 20:16
7/17 anonim válasza:
Ez mennyire igazságtalan már!
Miért rajtad múlik, hogy odaér-e a kaja ennyi idő alatt???
És tőled vonják le? Pffff
Már el se fogadtam volna!
Ilyeneket az emberek kijátszanak, ahogy te is jártál, illetve ahogy írták nagyon függ a forgalomtól is! Baleset bármi!
Privátban megírnád a cég nevét? Kíváncsi lennék melyik ennyire idióta...
2020. aug. 20. 20:19
8/17 anonim válasza:
A "motoros"futár is túlzás. Egy 25éves 4ütemü 125köbcentis ócskavas. 300méter alatt éri el az 50et, és a kocsisorok között sem lehet elmenni az óriás poggyász miatt.
2020. aug. 20. 20:22
9/17 anonim válasza:
7
Azért tőle vonják le, mert tőle lehet a láncban rendszeresen s ez a biznisz a munkaadónak;)
2020. aug. 20. 20:23
10/17 anonim válasza:
Azt az idöt hogy mikor nyitják ki ezer biztos hogy nem tartozik bele!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!