Mire lehet számítani első munkanapon a Bosch-ban?
Nekem sem egy álommeló, de aki ott van, nem hallok róla szörnyű dolgokat.
Sőt, az egyik nő, aki a falunkból dolgozik ott, egyenesen imádja. Úgy érzi, megbecsülik, vannak juttatások, karácsony előtt ajándék.
Én Kazincbarcikán vállaltam diákmunkát a nyáron (mindegy hol, de megbántam), és a végén irigykedtem azokra, akik a Boschba mentek. Többet is kerestek, mint mi, na meg azt mondtak, hogy egész jó a meló. Szerintem ha valaki bírja a monotonitást, annak tényleg lehet jó.
Első vagyok.
A párom a négyesben dolgozik, ő szereti. Dolgoznak ott még közeli ismerősök, barátok, ők is szeretik.
Az egyesben voltam diákmunkán, az első nap után minden bajom volt, mert betettek végösszeszerelőnek..
A SEGA-ban ( “hármas” csarnok) is dolgozik ismerős, ő szereti.
Általában rendesen megmutatják, hogy mit kell csinálnod, emiatt nem kell félned. Az elején biztos, hogy fogsz kicsit bénázni, de nem baj, mert bele lehet jönni, és utána már rááll a kezed.
Amit leginkább meg kell szoknod majd, ha még nem volt ilyenben részed, az a 12 órázás, és maga a munkarend.
Jó tanács, de ezt úgyis mondani fogják, hogy egy mérettel nagyobb cipőt kérj. :) Az oktatás első napja elég unalmas, a teszt kisujjból kirázható.
És sok sikert.
u.i.
“Ez nem szelektív hulladékgyűjtés! Ne dobd a ... közé az alábbi hulladékokat: “ Ezt pedig majd megérted az oktatáson :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!