Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miskolc Bosch hová kell menni...

Miskolc Bosch hová kell menni oktatásra?

Figyelt kérdés
Természetesen megkérdeztem, azt mondták rajta van a tájékoztatón. Az a helyzet, hogy nincs rajta! Ráadásul jár céges busz is, amivel szeretnék is bejárni. Holnapután kellene mennem, de attól tartok ha felszállok a céges buszra rossz helyre fog vinni. Elvileg azt mondták az oktatás nem a Bosch-nal van. Miskolcot abszolút nem is ismerem. Nem rég költöztem vissza B-A-Z megyébe.

#Bosch, oktatás
2020. aug. 3. 17:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A Jysk melletti épületben szokott lenni. De lehet, hogy már máshogy van. Kérdezd meg a portán.

A busz nem fog rossz helyre vinni. Ha azt mondták, hogy nem a Boschnál, akkor 99%, hogy a Jysk mellett lesz, az meg ott van nagyon közel.

2020. aug. 3. 21:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor rendben van, köszönöm! :) Attól tartottam, ha felszállok a céges buszra a Bosch-ba visz, mintha már dolgozni kellene mennem. Viszont az oktatás megint máshol lesz, legalább is azt mondták. Emiatt tartottam attól, hogy most akkor nehogy elvigyen a céges busz a Bosch-ba, ha nem is ott lesz az oktatás. Igen valami ilyesmit mondtak, de én még sohasem hallottam erről a JYSK-ről sem. Térképen sem tudom így megnézni, de ha a céges busz odavisz, akkor nincs gond. Köszi
2020. aug. 3. 22:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A Jysk egy áruház, olyan mint az Ikea. Repülőtéri út 4. a címe. Google utcaképen meg tudod nézni. Na, ha szemben állsz vele, akkor balra indulsz, majd az első lehetőségnél befordulsz jobbra és ott lesznek ilyen épületek, amik a Boschhoz tartoznak. De lesznek rajtad kívül is valszeg sokan, az is lehet hogy együtt mentek át.

Egyébként melyik csarnokban fogsz dolgozni?

2020. aug. 3. 22:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Egyébként az 1-es csarnok csak éjszakai műszakban. Ha már itt vagy annyit még kérdeznék, hogy éjszaka is vannak szünetek? Például ha inni akarok egy kortyot megtehetem, vagy ha wc-re kell mennem elmehetek? Egyébként nem igazán érdekel mert ha inni akarok mert 12 óra nem kevés és szomjas leszek inni fogok! Ha valaki ezért letol ott fogom agyonverni ha kell! Ez vonatkozik a wc-re is, nem portyázni megyek oda, dolgozni szeretnék, de alapvető szükségletei azért vannak az embernek.
2020. aug. 4. 13:18
 5/6 anonim válasza:
Szia. Én is most megyek majd oktatásra. Könnyen megtaláltad az épületet? Milyen volt az első napod már a munkában?
2020. aug. 20. 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Az épület a Maci (mosómaci kocsma) meg a jysk mellett van, rögtön jobbra, majd mész egy kicsit, és megint jobbra (két épület között leszel amúgy), ott lesz lépcső, majd azon fel, de ott úgyis sokan lesznek, és valószínűleg gyülekezni fogtok.
2020. aug. 20. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!