Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit gondolhat, hogy folyton...

Mit gondolhat, hogy folyton akkor hívom mikor szabadnapos?

Figyelt kérdés
Egyik nap telefonáltam a főnöknek, hogy nem tudok menni dolgozni mert beteg vagyok. Utána tudtam meg, hogy aznap nem dolgozott, szabin volt. Én meg otthon zavartam. Nagyon sajnáltam, de nem tudtam hogy nem dolgozik. Mikor visszajött, elnézést kértem tőle, de nevetett hogy nem baj, épp strandon voltak a családdal, még jó hogy meghallotta. Két hétre rá megint hívnom kellett, de akkor már bent voltam a munkahelyen. Tanulva a múltkori esetből megkérdeztem a többieket hogy dolgozik ma a főnök? Azt mondták igen, reggel látták. Fölhívtam, hogy elfogyott a munkám, mit csináljak. Azt mondta küld valakivel munkát. Másnap tudtam meg, hogy megint nem dolgozott, föl kellett mennie Pestre. Hát mondom nem igaz hogy már megint akkor zavartam mikor nincs bent. Nem akarom hogy azt higgye direkt csinálom, és valamit akarok tőle hogy munkaidőn kívül zavarom... ti mit gondolnátok? Szerintetek haragszik? Már konkrétan hívni se merem, mert akkor biztos nem lesz bent..
2020. aug. 20. 17:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ő tizedennyit sem pörög ezen. Ha zavarnád, simán nem venné fel a telefont.
2020. aug. 20. 17:06
 2/2 anonim ***** válasza:

En ma ünnepnap is összecsöditettem mindenkit munkaügyben.(elektronikusan csak azaz nem szemelyes behivàs!)

Van millio elinteznivalo dolog, az ünnepek csak hàtràltatnak.

Kapcsoljàk ki a céges telot akkor, vagy ne vegyék fel, ha zavaràsnak veszik.ilyen egyszerü.

De készséges volt mindenki. Nalunk nincs ilyen hogy szabin van valaki es tekintsük egyuttal akkor halottnak is.

2020. aug. 20. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!