Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Engem miért nem enged el soha...

Engem miért nem enged el soha a főnök szabira?

Figyelt kérdés

Még márciusban elment mindenki egy héten szabira, én maradtam egyedül, mondom a főnöknek, akkor már nem mehetek el én is? Mondta, nem! Hát jó egy próbát megért, gondoltam... Most kértem tőle szabit egy napra, mert a testvérem jön haza, és családi ebédre mentünk volna. Azt mondta nem tud elengedni, mert egyedül lettem volna aznap, és mást kellett volna behívnia. Csak jelezném, a testvéremet 1 éve nem láttam, és azt az egy k_rva napot szerettem volna velük tölteni. Aztán jön másnap a főnököm, hogy xy szabit kért egy napra, ugorjak be helyette. Hát bennem úúúgy fölment a pumpa, mondom bezzeg engem nem engedett el, mikor én kértem. Azt mondta, azt nem tudta volna megoldani. Pedig engem helyettesíteni ugyanannyiba kerül, minthogy én helyettesítek valakit, sőt, akár cserélhettünk is volna azzal a kollégámmal és akkor meg is van oldva. De neeeem... Engem miért nem enged el soha? Ennyire utálhat? Ti szóvá tennétek ezt?

L/25

2020. aug. 15. 16:57
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Kell a profitod neki-semmi több, gondolom viszed egyedül az egész kócerájt a hátadon. Nem véletlenül nem akar elengedni.
2020. aug. 15. 17:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Köteles kiadni az évi szabadságodat.
2020. aug. 15. 17:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Néhány nap szabiddal te rendelkezel, emlékeztessed.

S miért nem enged el? Kérdezd meg őt, mi honnan a pitából tudhatnánk;)

Lehet szép kirakati darab vagy + nulla ellentmondással bírsz láthatóan.

2020. aug. 15. 17:04
 4/10 A kérdező kommentje:
4 hónap van vissza az évből, és még 15 napom bent van.
2020. aug. 15. 17:05
 5/10 anonim ***** válasza:
11%

Be vagy jelentve, vagy feketén dolgozol?

A szabadságod 20%-ával te rendelkezel, csak megadott idővel előre kell jelezned. A többit megmondhatják, mikor vedd ki, de ki kell adnia, meg van adva, legalább mennyit egybefüggően, és neki is előre kell jeleznie!

2020. aug. 15. 17:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Pontosabban 7 nappal rendelkezel Te, amelyet legalább 2 részletben köteles kiadni számodra a munkáltató, 14 nappal előtte kell jelezni.
2020. aug. 15. 17:10
 7/10 A kérdező kommentje:
Be vagyok jelentve persze, már 5 éve itt dolgozom.
2020. aug. 15. 17:54
 8/10 anonim ***** válasza:

7

5 éve ő dönti el, mikor szabizhatsz???

Szerintem, ha így képviseled érdekeidet, te nyugdíjba sem fogsz menni 120 éves korodig minimum:D

Állj már tűsarkadra kislány, de komolyan,)

2020. aug. 15. 21:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Eddig más volt a főnököm, ő nagyon aranyos nő volt, szerettem, csak ő nyugdíjba ment. Fél éve van az új főnök, azóta van ez.
2020. aug. 15. 21:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Akkor ideje megnevelned-kiállnod magadért vagy tényleg 120 éves korodig dolizol.

Esetleg nyomd az orra alá ezt:

[link]

2020. aug. 15. 21:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!