Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szólnak azért a munkahelyen,...

Szólnak azért a munkahelyen, ha melltartó nélkül megyek be?

Figyelt kérdés
Nem szoktam hordani melltartót, egészségtelen, mellrákot okoz. 3 éve nem hordok. Nem járok átlátszó fölsőkben, de a mellbimbóm akkor is átlátszik. Ha fölvesznek valahova dolgozni, szólhatnak azért, hogy nincs rajtam melltartó? Vagy jogom van ehhez nőként?

2020. aug. 11. 15:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
26%
Én sem hordok, még soha senki nem szólt érte. Ha egyszerű melltartót viselsz, nem szivacs betéteset akkor is átlátszana.
2020. aug. 11. 16:19
 12/22 anonim ***** válasza:
57%
Valld be hogy pasizni akarsz.
2020. aug. 11. 16:20
 13/22 anonim ***** válasza:
71%
A munkahelytől függ, ahol van dress code, ott szólhatnak, de vannak komprumisszumos megoldás: bimbó tapasz. Gyárba pl. nem hiszem, hogy gond lenne, de ha banki alkalmazott vagy, ott már előfordulhat, hogy alkalmazkodnod kell.
2020. aug. 11. 17:02
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem átlátszó a felső vagy rövid.

Rövid felsőnél gáz, ha veri az asztalt vagy térdeid:)))

2020. aug. 11. 19:51
 15/22 anonim ***** válasza:
29%

10: Nem tudom, mért néznének ki. Az az alap, hogy nem hordanak. A melltartó az idős néniknek van, akiknek már lóg a cicije. Csak az utóbbi pár évben jelent meg a push up, ami meg divatcikk.

engem kifejezetten úgy neveltek, hogy ne hordjak, mert öregít.

Remélem, nem árulok el titkot azzal, hogy a férfiaknak is látszik a ruhán át a mellbimbója. Mégsem gondolom, hogy erőlködni kéne rakta, hogy ne látsszon. Sőt, az egész testük vonala átlátszik ruhában, nem csak a nőké.

2020. aug. 11. 20:40
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

14: Én vettem, de olyan kicsi (lb. 6-7 cm), hogy szerintem kínai nőknek van. Én kistermetű vagyok, de a mellbimbóm egyszerűen lerúgja magáról. Amíg rajta van, addig is egy nagy dudor, úgy néz ki, mintha óriási mellbimbóm lenne, kifejezetten figyelemfelhívó. Így van nálam eladó 5 pár mellbimbótapasz, ha valakinek kéne.

:)

2020. aug. 11. 20:43
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
14: Bankban kiskosztüm kell, a blézer eltakarja a mellet teljesen.
2020. aug. 11. 20:44
 18/22 anonim ***** válasza:
66%

"Remélem, nem árulok el titkot azzal, hogy a férfiaknak is látszik a ruhán át a mellbimbója"

Lehet hogy én ismerek fura embereket, de én egy férfit se ismerek aki virító mellbimbóval flangál munkahelyen....

2020. aug. 12. 07:43
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

16

Háát, ezt én nem tudom elképzelni, de megnézni megtudnám:)))))

2020. aug. 12. 08:21
 20/22 anonim ***** válasza:

Én a merevítőt abszolút nem tudom elviselni, de a merevítő nélkülieknél is azt érzem, hogy mindjárt szétjön, kinyílik, mozog rajtam.

Ezért sportmelltartókat meg hasonlókat hordok. Én se vagyok sokkal jobb. 😂

2020. aug. 13. 06:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!