Szólnak azért a munkahelyen, ha melltartó nélkül megyek be?
Ha nem átlátszó a felső vagy rövid.
Rövid felsőnél gáz, ha veri az asztalt vagy térdeid:)))
10: Nem tudom, mért néznének ki. Az az alap, hogy nem hordanak. A melltartó az idős néniknek van, akiknek már lóg a cicije. Csak az utóbbi pár évben jelent meg a push up, ami meg divatcikk.
engem kifejezetten úgy neveltek, hogy ne hordjak, mert öregít.
Remélem, nem árulok el titkot azzal, hogy a férfiaknak is látszik a ruhán át a mellbimbója. Mégsem gondolom, hogy erőlködni kéne rakta, hogy ne látsszon. Sőt, az egész testük vonala átlátszik ruhában, nem csak a nőké.
14: Én vettem, de olyan kicsi (lb. 6-7 cm), hogy szerintem kínai nőknek van. Én kistermetű vagyok, de a mellbimbóm egyszerűen lerúgja magáról. Amíg rajta van, addig is egy nagy dudor, úgy néz ki, mintha óriási mellbimbóm lenne, kifejezetten figyelemfelhívó. Így van nálam eladó 5 pár mellbimbótapasz, ha valakinek kéne.
:)
"Remélem, nem árulok el titkot azzal, hogy a férfiaknak is látszik a ruhán át a mellbimbója"
Lehet hogy én ismerek fura embereket, de én egy férfit se ismerek aki virító mellbimbóval flangál munkahelyen....
16
Háát, ezt én nem tudom elképzelni, de megnézni megtudnám:)))))
Én a merevítőt abszolút nem tudom elviselni, de a merevítő nélkülieknél is azt érzem, hogy mindjárt szétjön, kinyílik, mozog rajtam.
Ezért sportmelltartókat meg hasonlókat hordok. Én se vagyok sokkal jobb. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!