Pénztárosként másnak is szokott hiány lenni a kasszában?
Szerintme a nyitó kassza lesz akkor gond lehet alapból Nemjol veszed át és nem is veled van gond.
A gép nem szokta elszámolni ha nem ütöd el.
Természetesen nem arra dolgozik az ember, hogy hiányokat fizetgessen. Ha ez rendszeres, akkor hagyd ott ezt a munkát. Nem biztos, hogy azért van hiány, mert te vagy buta, hanem csak valaki nem tud hirtelen számolni(én sem tudok), vagy stresszben van, mert nézi a kamera, a vevő, munkahelyen van, stb.
De simán lehet, hogy eleve nyitásnál van hiány, vagy ha másnak is hagyod, hogy a kasszába nyúljon, akkor az sumákol. Mindkét eset olyan, hogy lelépős.
Ha alkalmanként van 100-200 forint hiány, az még belefér, de több ezer, az már elég húzós.
Szia!
En 2 hete dolgozom penztaroskent, ezelőtt sosem álltam pénztár előtt… En is folyamat pár száz forintos hiányokat csinálok vagy épp többletet ,ami engem is nagyon zavar, hisz en is odafigyelek.. Na jó bevallom, az en egyetlen hibám az, hogy kapkodos vagyok, sajnos mindent szeretek gyorsan és azonnal csinalni… Be kell vallanom felek pénzzel bánni, de bennem van a remény, hogy egyszer sikerülni fog, és akkor en leszek a világ legboldogabb embere.. Egyet tudok, sosem szabad feladni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!