Mit tegyek ha nem tudok targoncásként elhelyezkedni a gyakorlati hiány miatt?
Figyelt kérdés
Tavaly tettem le a vizsgát, nyáron nagynehezen találtam egy munkahelyet ahova felvettek 0 gyakorlattal, úgy volt, hogy targoncázni fogok ahhoz képest nem nagyon ülök targoncán... Minimális gyakorlatom van, azt is úgy szereztem, hogy amikor nem volt sok meló, gyakoroltam de ez nem sok alkalom volt...Sok a munka ahova bevagyok osztva és kevés a gép és idő sincs sokszor, hogy megtanítsanak. Úgy érzem ha itt maradok ezen a helyen nem fogok sose megtanulni rendesen targoncázni, pedig mondják a kollégáim, hogy van érzékem hozzá de sajnos ez nem az a hely ahol megtanulok majd rendesen targoncát vezetni.... Jelentkezem más helyekre de nem jeleznek vissza se.. Van olyan hely ahova ismerös által tudnék menni de gyakorlottabbnak kéne lennem...Hiába írom be az önéletrajzomba, hogy tanulási időhiány miatt minimális gyakorlatom van a 3324-es targoncán... Itt ezen a munkahelyen nem akarok maradni de teljesen tanácstalan vagyok mit tegyek. Úgy érzem csak egy helyben toporgok de nek jutok egyről a kettőre...2020. máj. 31. 14:57
1/5 A kérdező kommentje:
*nem
2020. máj. 31. 14:58
3/5 anonim válasza:
A vizsgát hogy tetted le gyakorlat nélkül?
4/5 anonim válasza:
Kamu képzések vannak.
Jogisnál is "mindenki" vezetett éjszaka és autópályán is.
5/5 A kérdező kommentje:
Amennyi gyakorlatot osszeszedtem a gyakorlati orakon az edes keves.. 8 alkalom volt gyakorolni. Azzal semmire nem megyek..
2020. jún. 2. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!