Hogy áll a karriered és az előmeneteled, mivel foglalkozol?
Hàtràltat a fönököm.
Penzügyes vagyok (elöado referens), nagyon megfog a munkahelyben hogy abszolut szabad vagyok, en nyitok, zàrok, barmikor dolgozhatok otthonrol is stb(nekem az iroda jobb)
Szakmailag elèrtem a jelenlegi poziciomba szükséges legmagasabb szintet, ami szerintem kevés. A területeim bövithetök lennének pl könyvelés (a fönök megvett egy könyvelö ceget is)vagy vàllalkozoként is pluszba bedolgozhatnék (céges ügyfeleink vannak, vihetném en magam is a könyvelésüket a pénzügyeik mellett), a fönök megigerte hogy kifizeti nekem a tanfolyamot tanulmanyi szerzödessel(nekem nincs ràvalom)de huzza halogatja es ez èvben meg fog szünni az okj képzés. Sos jelentkeznem kéne de az elsö az hogy oké jöhet fizesse be a jelentkezési dijat es ott all a dijbekérö es a fönök màr itt kezdi hogy majd kesöbb kesöbb..
Ezen felül még abban is gondolkodom hogy közben kimennék külföldre es onnan dolgoznék be ide, de a papirmunkàt akkor nem vihetném de azokra epülnek a kimutatàsok es ha màs dolgozna a kezem alà esetleg hibàsan akkor kivedhetetlen hibàim lesznek a kimutatàsokban is...
Magyaràn toporgok egyhelyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!