Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ilyen esetben megtagadnátok a...

Ilyen esetben megtagadnátok a segítséget a dolog kerülő munkatárstól?

Figyelt kérdés
Fél éve van itt és amellett,hogy kerüli a munkát alig sajátított el valamit,látszik rajta a munka undor.Folyton ugyanazok a dolgok miatt szakìt félbe,nem tudja a megrendeléseket kiszámolni pedig csak az árjegyzéket kellene megtanulni vagy megnézni és összeadni,de kényelmesebb azt megkérdezni aki tudja fejből vagy gyorsabban rákeres.Ha gyakorolná neki is mehetne fél év után...és ez csak csepp a tengerben.Ugy gondoltam többet nem segítek neki ebben ő sem olyan kolléga akire lehet alapozni,számítani...nem is mert annyira szólni hozzám ma mert kimutattam neki a nem tetszésemet.Ha ücsörögni semmit tenni van ideje a munkahelyen aztaz időt másra is fordíthatná.
2020. aug. 3. 15:40
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Semmit nem magyaráztam neki
2020. aug. 4. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!