Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Budapesti gyorséttermekbe...

Budapesti gyorséttermekbe most vagy szeptemberben érdemesebb jelentkezni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a vírus helyzetre, de figyelembe kell venni azt is, hogy most a diákok közül biztosan többen dolgoznak, mint szeptemberben fognak, tehát akkor gondolom nagyobb eséllyel vesznek majd föl, vagy tévedés?
2020. aug. 3. 11:33
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Most.
2020. aug. 3. 11:37
 2/8 anonim ***** válasza:
36%
Sose
2020. aug. 3. 11:41
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem most. Akik suli mellett dolgoznak, azok általában egyetemisták, nagy részük nincs is ott abban a városban, ahol tanul és dolgozik, hanem otthon van.
2020. aug. 3. 12:10
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
Egyértelmű hogy szeptemberben.
2020. aug. 3. 12:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Most akkor melyik? Lehetőleg olyan válaszra várok, aki esetleg tapasztalatból beszél, de köszönöm mindenkinek. :)
2020. aug. 3. 12:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha szeptemberben jelentkezel, akkor nagyobb lesz a konkurencia. Visszamegy Pestre a sok diák és munkát keresnek. Én most jelentkeznék. Ráadásul semmi vesztenivalód nincs. Legfeljebb megpróbálod szeptemberben is, ha nem sikerül. Vagy lehet, hogy felvesznek most szeptemberi kezdéssel.

De fordítva már nem tudod megtenni, szeptemberben már nem tudod meggondolni magad, hogy mégiscsak augusztusban kellett volna.

2020. aug. 3. 12:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Ezt tapasztalatból mondod, vagy csak logika? Na mindegy igazad van szerintem is jobb ha most bele próbálok vagy mi. Köszönöm a segítséget!
2020. aug. 3. 12:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem dolgoztam ott, hanem ismerősök. Ők mondták, hogy sulikezdésnél lesz sok jelentkezés. Mint ahogy albit is most lesz nehezebb találni, nem pedig nyár elején.
2020. aug. 3. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!