Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 30 éves leszek lassan, egy...

30 éves leszek lassan, egy éve munkanélküli vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bölcsész diplomám van, férfi vagyok és kb sehova sem kellek. Naponta nézem neten az állásokat,küldök önéletrajzokat de hiába. Kezdek leépülni elhagyom magam, depressziós lettem. Szüleimmel élek ők tartanak el. Baranya megyében kb semmi lehetőség nincs. Már elkezdtem nézni betanított munkákat szállással de mindegyik 3 műszakos. Ha valaki tudna 2 műszakos betanított állást szállással kérem jelezze nekem.

2020. júl. 31. 16:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%

Ugyanez velem is. Budapesten sem jobb a helyzet, jogi diplomával.

Alig van munkalehetőség, ahol hirdetnek, max 1 ember kell csak.

A legjobbakat felveszik, aki kicsit rosszabb angolból vagy nem tanult külföldön, azt ki is ejtik.

2020. aug. 8. 09:58
 12/14 anonim válasza:
100%

Szia!

Nem tudom, azórta találtál e munkát.

Nekem is bölcsész és jogi diplomám van.

Tanítottam is 12 évet de hányok tőle.Egyszak törisként amúgy lehetőség nulla, joggal nem is volt alkalmam foglalkozni.:(Annyira elkeserítő ez az egész:(

2021. jan. 20. 19:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Miújság? Találtál munkát azóta és/vagy sikerült elköltözni Pécsről?

Én is hasonló cipőben járok, pécsi vagyok, 29 éves nő és közgazdász diplomám van. Nemrég végeztem az egyetemmel, későn kezdtem sajnos, előtte vendéglátásban dolgoztam évekig, csak rájöttem, hogynem ezt akarom csinálni életem végéig. Az egyetem alatt szószerint végig dolgoztam, folyamatosan volt valami munkám. Csak most letten munkanélküli 2 hónapja. Nem jár egy forint támogatás se, mert ugye a diákmunka, atipikus foglalkoztatás nem számít.

Nem vagyok még annyira letörve. Igyekszem hasznosan eltölteni az időmet, sokat angolozok például. Olyan pozíciókra jelentkezem, amik a profilomba vágnak, de sajnos még nem jártam sikerrel. Bár egyik éjjel azt álmodtam, hogy visszamegyek kávét főzni.

Budapesten lenne lehetôségem. Megpályáztam egy állást és tovább jutottam a következő körbe. Lehet elkellene költöznöm innen, amíg még lehet..

2022. márc. 24. 12:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban. Tavaly nyáron léptem ki a nagyon mérgező légkörű munkahelyemről, mert már nem bírtam tovább, kezdett rámenni az egészségem a rengeteg idegbajra. Némi pihenés után, ősszel kezdtem el a keresést, de azóta se kellek sehova. Mondanom se kell, az önbecsülésem a béka segge alatt van valahol. Volt, hogy behívtak interjúra, várnak egy második körre hetek múlva, aztán azzal ment el egy jó hónapom, hogy hiába vártam rájuk, igazán korrekt módon átvertek (egyik dicső minisztériumunkról van szó...). Aztán ha nagyritkán be is hívtak valahová, sose jártam sikerrel, pedig nem tudnám összeszámolni, hány hirdetésre jelentkeztem. Közben a tartalékaimat minden túlzás nélkül feléltem, de nem akarok hazaköltözni a szüleimhez vidékre, mert ott végképp nincsenek lehetőségek. Most megint behívtak egy interjúra, természetesen örülök neki, de az eddigiek alapján könnyen lehet, hogy ez is csak egy újabb délibáb. 32/F
jún. 1. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!