Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 30 éves leszek lassan, egy...

30 éves leszek lassan, egy éve munkanélküli vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bölcsész diplomám van, férfi vagyok és kb sehova sem kellek. Naponta nézem neten az állásokat,küldök önéletrajzokat de hiába. Kezdek leépülni elhagyom magam, depressziós lettem. Szüleimmel élek ők tartanak el. Baranya megyében kb semmi lehetőség nincs. Már elkezdtem nézni betanított munkákat szállással de mindegyik 3 műszakos. Ha valaki tudna 2 műszakos betanított állást szállással kérem jelezze nekem.

2020. júl. 31. 16:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

És milyen munkákat néztél? Milyen aktív nyelvtudásod van? Milyen tapasztalatod?

El kell menni operátornak bármilyen gyárba ha nincs más, aztán csinálni mellette egy piacképes OKJ-t,.

2020. júl. 31. 16:35
 2/14 A kérdező kommentje:
Német, angol középfokú nyelvvizsgám van. A német sajnos eléggé megkopott, az angol még elmegy. 3 műszakot sajnos nem tudok elvállalni egészségügyi okok miatt... Pszichiátriai gyógyszert szedek...
2020. júl. 31. 16:39
 3/14 anonim ***** válasza:

Én szívesen segítek neked munkát nézni, ha gondolod írj privátban.

Meg írd meg, hogy pontosan milyen végzettséged van.

2020. júl. 31. 16:48
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Nemsokára megy is a privát üzi
2020. júl. 31. 16:51
 5/14 anonim ***** válasza:
11%
Vegyél egy webkamerát!
2020. júl. 31. 16:59
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Baranya nem egy szerencsés hely munka szempontjából. Mi 2014-ben költöztünk el Pécsről, mert a férjem egy évig nem talált semmi munkát, pedig olyan szakmája van ami keresett, és minden hirdetésre jelentkezett amit talált( nem csak a szakmájában). Elköltöztünk Székesfehérvárra, most meg már Budapesten élünk. Nagyon szerettük Pécset, de nincs munka, így biztos, hogy sosem megyünk már vissza.

Nem gondolkoztál még a költözésen?

2020. júl. 31. 17:02
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nincs semmi pénzem költözni :( ehhez kellene ugye egy adott kezdőtőke is. Ami őszintén szólva nem nagyon van... Ezért is írtam hogy 2 műszakos betanított munkákat szállással szívesen elvállalnék ha lenne ilyen.
2020. júl. 31. 17:10
 8/14 anonim ***** válasza:

Hát használható nyelvtudás nélkül, kezelt mentális problémákkal, és nem túl piacképes végzettséggel tényleg nem könnyű. 3 műszak miért nok és 2 műszak miért ok?

A kérdés továbbra is adott, milyen jellegű munkákra pályáztál, milyen tapasztalatod van?

Próbáltál már ilyen embereket segítő szervezetekkel beszélni?

2020. júl. 31. 17:10
 9/14 A kérdező kommentje:
3 műszakoztam annak idején és fogalmazzunk úgy hogy mentálisan megviselt. Ezért írom azt, hogy 2 műszak még ok.
2020. júl. 31. 17:19
 10/14 A kérdező kommentje:

Könyvtárban dolgoztam kb több mint 5év tspasztalatom van, adatrögzítő is voltam egy cégnél kb egy évig.

Ilyen szervezetekről még nem is hallottam...

2020. júl. 31. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!