30 éves leszek lassan, egy éve munkanélküli vagyok. Mit tegyek?
És milyen munkákat néztél? Milyen aktív nyelvtudásod van? Milyen tapasztalatod?
El kell menni operátornak bármilyen gyárba ha nincs más, aztán csinálni mellette egy piacképes OKJ-t,.
Én szívesen segítek neked munkát nézni, ha gondolod írj privátban.
Meg írd meg, hogy pontosan milyen végzettséged van.
Baranya nem egy szerencsés hely munka szempontjából. Mi 2014-ben költöztünk el Pécsről, mert a férjem egy évig nem talált semmi munkát, pedig olyan szakmája van ami keresett, és minden hirdetésre jelentkezett amit talált( nem csak a szakmájában). Elköltöztünk Székesfehérvárra, most meg már Budapesten élünk. Nagyon szerettük Pécset, de nincs munka, így biztos, hogy sosem megyünk már vissza.
Nem gondolkoztál még a költözésen?
Hát használható nyelvtudás nélkül, kezelt mentális problémákkal, és nem túl piacképes végzettséggel tényleg nem könnyű. 3 műszak miért nok és 2 műszak miért ok?
A kérdés továbbra is adott, milyen jellegű munkákra pályáztál, milyen tapasztalatod van?
Próbáltál már ilyen embereket segítő szervezetekkel beszélni?
Könyvtárban dolgoztam kb több mint 5év tspasztalatom van, adatrögzítő is voltam egy cégnél kb egy évig.
Ilyen szervezetekről még nem is hallottam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!