Más is van így ezzel,h a home office miatt már annyira nincs motivációja a munkához, h csak a megúszáson gondolkozik és kb. egész nap sorozatokat néz/videójátékkal játszik?
Szerintem hosszútávon ha ezt vezetik be a cégek az leginkább csak elhidegíti, depresszívvé , motiválatlanná teszi majd az embereket
Szerintem te még életedben nem dolgoztál home office-ban, mert olyan blődségeket írsz, hogy csak fogom a fejem.
Aki bekerült a vírus miatt home officeba főleg családos emberek és tapasztalta annak az előnyeit, a hatékonyságát az életében kivétel nélkül mindegyik vissza sírja.Csak az ekézi ezerrel ezt a rendszert akinek fogalma nincs róla.
"Csak az ekézi ezerrel ezt a rendszert akinek fogalma nincs róla."
-Vagy akinek nincsen párja/családja.
-Vagy éppen nincs túl jó kapcsolatban a párjával(nagyon megszaporodtak a válások a home office alatt)
-Vagy akinek 3-4 kisgyerek ordít otthon, hogy anya,apa miért zárkózik be egy szobába.
Szerintem mindenki máshogy áll ehhez, nem kellene ennyire egyszerűsíteni. Én egyébként inkább az ellenkezőjét látom a környezetemben, a legtöbb ember örül, hogy otthon maradhat es végre elmélyülten dolgozhat a saját tempójában, anélkül h vki megzavarná vagy hogy bajolognia kelljen a munkatársaival.
Halistennek nálunk is maradt a home office, csak 1x kell bemennem egy héten, de őszintén szólva az se hiányzik, és a munkamat ugyanúgy elvégzem. A teljes életem megváltozott, hogy végre nem kell ricsajban meg mások időbeosztása szerint élnem, imádom és ha munkahelyet is kell váltanom, soha többé nem akarok visszaállni a naoi bejárásra.
Én is átálltam teljes home office-ra és sokkal produktívabb vagyok otthonról és sokkal jobban érzem magam így. A közvetlen munkatársaimmal azóta is naponta beszélek videón (van egy napi 15-20 perces hívásunk), a többiek meg nem hiányoznak és az se hiányzik, hogy közösségi térben legyek. Viszont az egyik közvetlen kollégám pont úgy szenved, mint te, neki is kell az, hogy folyamatosan emberek között legyen - nem kell ezt megértenie annak, aki nem ilyen ember, de el kell fogadni, hogy ez igenis sokaknak probléma és befolyásolja a mentális egészségüket.
Nem tudod visszakérni magad az irodába? Hot desk, bármi megoldás a cég részéről? Beszéltél erről a főnöködnek? Ha semmi sem használ, akkor más munkát keresned, mert így hamar ki fogsz égni. Nem mindenkinek való a home office.
3 hónapja az összes kérdésnél le voltam pontozva, amikor ezekre a hátrányokra hívtam fel a figyelmet, most tessék...
Kérdező,
keress másik munkahelyet, ha neked nem jó az állandó home office.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!