Milyen dolog szombat 23.50-kor kiküldeni egy e-mailt, hogy hétfőn 11-re menjek állásinterjúra?
Kinek van már ideje telcsikén dumcsizni és interjúzni? Rém gagyi megoldás. Írják meg, mikor és hol találkozunk, aztán személyesen megbeszéljük. :D
Arra gondoltok, hogy munkanap tekintetében ez 0 nap, hogy a tökbe vegyen ki szabadságot a jelölt?
Meg így hogy a tökbe kérjen az ember későbbi időpontot, hogy szabadságot tudjon kivenni? Hétfőn 11 az interjú, max 2 órával előbb tud telefonálni.
Arra gondoltok, hogy a jelölt esetleg elugrik két napra túrázni vagy strandolni így a nyáron és HÉTVÉGÉN nem, nem nézi a leveleit akkor sem, ha amúgy várja az emailt?
Nektek ennyire nincs életetek, ennyire tökéletesek vagytok és ennyire hupilila a szemüvegetek?
Viszont ha a kérdező arról tett volna fel kérdést, hogy munkáltatóként szombat éjjel küldött emailt, és így meg úgy, akkor tuti azért ekéznétek, mert hogy képzel éjjel, hétvégén mailezni.
A lényeg, hogy a kérdező ekézve legyen.
Egyébként én azért is választottam h-p szakmát, mert h-p akarok dolgozni. Péntek 1-től hétfő 8-ig a kutya se keressen.
Az egészségügyi dolgozó, rendőr, tűzoltó szép hivatás, de ne köpködjenek ránk a h-p miatt....
26.-ra.
Miért érdekeljen engem, mint munkáltatót, hogy tudsz-e szabit kivenni, egy másik cégtől?
Kell a meló? Akkor gyere! Nem jössz? Semmi gond, kérem a következőt!
Simán kereshet hétvégén h-p munkánál is a cég.
Nekem is írtak már, csak elutasítást vagy feladatot küldtek, nem pedig behívtak.
Simán el tudom képzelni, hogy ennyire tapintatlan / szétszórt egy cég, hogy h-p munkára hétvégén hív be, írásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!