Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek az gáz ha főnököm...

Szerintetek az gáz ha főnököm haza hozna munka után?

Figyelt kérdés

Lesz olyan kb 1 hónapig hogy sokáig kell bent maradnom mert nagyon kevesen vagyunk, én vonattal járok dolgozni. Elmondtam neki hogy olyan késő este félek vonaton utazni meg amúgy is kint járkálni, azt mondta ha akarom haza tud hozni.

Nekem azzal semmi bajom hogy sokáig kell ott maradni mert szeretek dolgozni csak az a baj hogy én nem akarok este egyedul vonattal utazni.

2020. júl. 19. 18:48
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Nekem kellemetlen lenne hogy vele kellene formularis bajcsevegnem inkabb nem is tudom.

Inkabb egy munkatars.

2020. júl. 19. 18:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Nálunk mindenkivel nagyon közvetlen a főnök, és az se merülne föl bennem, hogy "hátsó szándékai" vannak (ellenkező neműek vagyunk). Szóval nekem teljesen elfogadható lenne ez a helyzet. De el tudok képzelni olyan főnököt is, akivel nem.
2020. júl. 19. 18:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a viszonyotoktól függ, arról pedig nem írsz egy szót sem. Ezért most mindenki a saját főnökével való viszonyából indul ki, ami viszont nem segítség neked.
2020. júl. 19. 18:55
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Lehet magához vinne haza :D
2020. júl. 19. 19:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. A vírus miatt kolléganőmet párszor vitte a főnököm. De nálunk olyan a légkör, hogy ezen nem akad fenn senki és nem lát bele semmi többet. Ha nálad felmerül, hogy más lenne belőle, akkor mondj nemet.
2020. júl. 19. 20:16
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Nekem volt ilyen. Intelligens ember volt. Meg tetszettem is neki, de semmi modon nem kozeledett. Ertelmes ember tud viselkedni. Raadasul nagyon jokat beszelgettunk. Ennyi. Nem tobb.
2020. júl. 19. 20:32
 7/9 anonim ***** válasza:
75%

Ha kiegyensúlyozott s gerinces-normális, semmi gond.

Amennyiben bugyivadász...gebasz.

Néhány alkalommal nincs miért aggódni, de ha normál időben is tenni akarja..eh eh.

2020. júl. 19. 20:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Ő normális tuti nem nyomulna rám meg ilyesmi. Szoktam vele beszélgetni nagyon sokat nekem olyan mintha egy munkatársam lenne.
2020. júl. 19. 21:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szerintem nincs ezzel semmi probléma. Végülis a főnök kedvéért maradsz benn tovább, nem? Cserébe ő meg hazavisz. Teljesen korrekt így szerintem.
2020. júl. 20. 05:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!